Přejít na obsah

Konečně klima :-)

Wertheim

Doporučené příspěvky

no ja mam takový divný pocit kdyz se bude davat ta klimatizace to se ale strati zaruka na kastly ne? ze se musi do ni rezat :unsure:

nemusi sa rezat to je blbost ;) aspon podla mna :unsure:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když to tak čtu, vyplatí se vůbec klima za ty prachy do staré Fabie? :disgust:

pro dobrej pocit jo :D a na druhou stranu ne,pokud ti teda nestaci mit otevřený okno při jízdě -_-

No mě stačí okno, ale přítelkyni ne, rozfouká ji to účes za par stovek :t

to zalezi na tobe co ji koupis:) ja bych pockal a tak na jaře bud šel do nové fabie uz z klimou nebo si to teda nechal namontovat a připlatil nejakych 1500,- za digital jesi se to dava i do fabii :unsure::palec2:

Odkaz ke komentáři

jakou myslíš tu digitální klimu?.. nemyslíš takhle tu poloautomatickou... co někdo bere jako manuální a někdo jako automatickou...?

Jinak klima je dobrá, jestli máš auto v cajku a není ti líto peněz , já bych jí tam dal (pokud to auto za rok nebudeš prodávat), jinak bych poččkal až na nákup nového vozu...

To je věc priorit, někdo si tady klidně koupí za 20tis kola, ty zas investuješ do klimatizace.. ;)

Odkaz ke komentáři

jakou myslíš tu digitální klimu?.. nemyslíš takhle tu poloautomatickou... co někdo bere jako manuální a někdo jako automatickou...?

Jinak klima je dobrá, jestli máš auto v cajku a není ti líto peněz , já bych jí tam dal (pokud to auto za rok nebudeš prodávat), jinak bych poččkal až na nákup nového vozu...

To je věc priorit, někdo si tady klidně koupí za 20tis kola, ty zas investuješ do klimatizace.. ;)

ja nevim,tady nekdo psal za 1500 digitalni takze nevim co je na tom pravdy ale asi mas pravdu ty :D

@ Devils tak to si pockej a hned si ji vem do noveho vozu :palec2:

Odkaz ke komentáři

To je věc priorit, někdo si tady klidně koupí za 20tis kola, ty zas investuješ do klimatizace..  ;)

ja nevim,tady nekdo psal za 1500 digitalni takze nevim co je na tom pravdy ale asi mas pravdu ty :D

@ Devils tak to si pockej a hned si ji vem do noveho vozu :palec2:

To jsem psal já, ale bylo to 23000,- za manuál nebo 23000,- plus 1500,- k tomu za automatickou.

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...