mischicka Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 www.skodadily.cz mi nabídli klimošku za 23.000,- i s montáží, digitální o 1.500,- dražší, bohužel ale nemají přehled do jakého auta jde či ne namontovat, když jsem se ptal na svou 1.4 MPI, takže tomu moc nevěřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tak klimatizace není jen na chlazení. Já ji hodně využívám když prší a okna se mlží. Tím že z ní jde do auta suchý vzduch, okna se hnedka odmlží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 no ja mam takový divný pocit kdyz se bude davat ta klimatizace to se ale strati zaruka na kastly ne? ze se musi do ni rezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 no ja mam takový divný pocit kdyz se bude davat ta klimatizace to se ale strati zaruka na kastly ne? ze se musi do ni rezat nemusi sa rezat to je blbost aspon podla mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Když to tak čtu, vyplatí se vůbec klima za ty prachy do staré Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Když to tak čtu, vyplatí se vůbec klima za ty prachy do staré Fabie? pro dobrej pocit jo a na druhou stranu ne,pokud ti teda nestaci mit otevřený okno při jízdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Když to tak čtu, vyplatí se vůbec klima za ty prachy do staré Fabie? pro dobrej pocit jo a na druhou stranu ne,pokud ti teda nestaci mit otevřený okno při jízdě No mě stačí okno, ale přítelkyni ne, rozfouká ji to účes za par stovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 Když to tak čtu, vyplatí se vůbec klima za ty prachy do staré Fabie? pro dobrej pocit jo a na druhou stranu ne,pokud ti teda nestaci mit otevřený okno při jízdě No mě stačí okno, ale přítelkyni ne, rozfouká ji to účes za par stovek to zalezi na tobe co ji koupis:) ja bych pockal a tak na jaře bud šel do nové fabie uz z klimou nebo si to teda nechal namontovat a připlatil nejakych 1500,- za digital jesi se to dava i do fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 jakou myslíš tu digitální klimu?.. nemyslíš takhle tu poloautomatickou... co někdo bere jako manuální a někdo jako automatickou...? Jinak klima je dobrá, jestli máš auto v cajku a není ti líto peněz , já bych jí tam dal (pokud to auto za rok nebudeš prodávat), jinak bych poččkal až na nákup nového vozu... To je věc priorit, někdo si tady klidně koupí za 20tis kola, ty zas investuješ do klimatizace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 No právě, do roka, max do dvou let bych to rad prodal.Takže asi zůstanu u otevřených oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 jakou myslíš tu digitální klimu?.. nemyslíš takhle tu poloautomatickou... co někdo bere jako manuální a někdo jako automatickou...?Jinak klima je dobrá, jestli máš auto v cajku a není ti líto peněz , já bych jí tam dal (pokud to auto za rok nebudeš prodávat), jinak bych poččkal až na nákup nového vozu... To je věc priorit, někdo si tady klidně koupí za 20tis kola, ty zas investuješ do klimatizace.. ja nevim,tady nekdo psal za 1500 digitalni takze nevim co je na tom pravdy ale asi mas pravdu ty @ Devils tak to si pockej a hned si ji vem do noveho vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Do fabie se origo dává jen jeden druh a jedno jak se mu říká. Ale digitál to rozhodně není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 (editace) jakou myslíš tu digitální klimu?.. nemyslíš takhle tu poloautomatickou... co někdo bere jako manuální a někdo jako automatickou...?Jinak klima je dobrá, jestli máš auto v cajku a není ti líto peněz , já bych jí tam dal (pokud to auto za rok nebudeš prodávat), jinak bych poččkal až na nákup nového vozu... To je věc priorit, někdo si tady klidně koupí za 20tis kola, ty zas investuješ do klimatizace.. ja nevim,tady nekdo psal za 1500 digitalni takze nevim co je na tom pravdy ale asi mas pravdu ty @ Devils tak to si pockej a hned si ji vem do noveho vozu To jsem psal já, ale bylo to 23000,- za manuál nebo 23000,- plus 1500,- k tomu za automatickou. Editováno: 1. Říjen 2006, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Do fabie se origo dává jen jeden druh a jedno jak se mu říká. Ale digitál to rozhodně není Do Fábie se dává Climatic. Tou digitální asi myslíš Climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 jj Climatronic!! nj tu sem myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.