wombat Vloženo 17. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2018 (editace) No spíše opět klasická chyba Škoda portálu.. :-) Exception Details: System.IO.IOException: There is not enough space on the disk. Editováno: 17. Červenec 2018, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 prosím, jaké typy radarů obsahuje tato databáze ? měl jsem v Amudsenu nainstalované a povolené tyto radary z uvedené stránky. Jel jsem asi 300 km a za za celou cestu mi ukázal jeden jediný radar někde v Plzni, kdy to i zvukově předem signalizovalo, jinak to bylo celou cestu nefunkční, přitom skoro v každé třetí obci svítiliy radary..mám něco špatně ? dík https://www.poi-radary.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Čus, je to spojení úsekových, stacionárních a kamery na červenou z poi.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 @wombat díky za vysvětlení..a existuje nějaké vysvětlení, proč mi to tedy za celou cestu signalizovalo jeden radar i se zvukouvou výstrahou ? chápal bych, že kdyby neukázal vůbec žádný, tak bude nějaký problém, ale proč tedy za celou cestu jen jeden ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Koukni tady, vyexportoval jsem aktuální DB. Na té trase kde si jel, je víc jak jeden? http://www.gpsvisualizer.com/display/20180820040438-15217-map.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 @wombat aha, tak ted už se to začíná vysvětlovat a začínám to chápat..díky za reakce, vidím, že jsi v tomhle odborník..když se podívám na tu trasu, tak je tam skutečně jen jeden..na té mapě jsou velká území, kde není dle mapy nic, ale přitom jsou radary skoro v každé obci..jen na té mé trase je jich možná 5-10..jen odhaduji..a jsou tam už roky, protože tuto trasu jedzím tak 5x ročně už asi 10 let.. jak se ty radary vlastně do té mapy dostávají ? jsem v tomhle laik..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 (editace) V té databázi se jedná opravdu jen o radary, za které ti může přijít pozdrav. Jsou to GPS souřadnice daného radaru (a tu mapu jsem udělal jen export pro představu, ať to je zřejmě co kde je). Pokud myslíš opravdu ty info radary, za které ti nic nehrozí, ty se neřeší, pže krom toho, že by to furt pípalo, tak by to bylo stejně k ničemu :-) I kdyby za tebou jeli policajti a ukazalo ti to na tom radaru 85 km/h, stejně ti můžou zkontrolovat max. lékarničku :-) Ale to už jsme odbočili.. ;-) Editováno: 20. Srpen 2018, autor: wombat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 To pipani je docela nepouzitelne. Bere to body v radiusu a pipa i jdyz je bod mimo silnici po ktere cestujes. Ted jsem projizdel rakouskem po dalnici a plimba to imrvere na kazdem krizeni s nejakou silniciSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 aha..tak díky za vysvětlení, vůbec jsem netušil, jak to funguje..žil jsem v domnění, že jsou tam radary z každé obce :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Dobrý den, stáhnul jsem si z https://www.poi-radary.eu/ "Vytvořit data na SD/USB" a také "Vytvořit archiv ZIP (GPX)". A chci se zeptat, zda tyto dva archivu v *zip mám rozbalit do rootu SD karty a nahrát do navigace, nejdřív jeden a pak druhý nebo stačí jen jeden z nich a pokud ano, který? Chtěl bych mít upozorňování i se zvuky. Mám Superb III. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Ahoj, jak říkáš, obsah zip archivu (varianta "Data na SD/USB") rozbalit do rootu SD karty a nahrát do MMI v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 (editace) Díky. Já mám Amundsena, jsem ještě nenapsal. Takže je nezkušenej se ještě jednou blbě zeptám. Takže na SD kartě v rootu uvidím tuhle strukturu, viz obrázek. 3 adresáře a jeden *.txt soubor. To pak vložím v autě do mechaniky na SD kartu na naimportuji? A bude to i se zvuky? Děkuji Editováno: 24. Srpen 2018, autor: Alfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Ano, přesně tak. (pokud máš samozřejmě zaškrtlé zvukové výstráhy.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 (editace) Jj, dal jsem to auta a posílám fotky. Ono to načte, ale nedokončí se to :-( Zkoušel jsem to asi 5x. Mám tam dvě zdířky na SD kartu. V levé mám mapy a do té vpravo jsem to zasunul. Nevíte co s tím? Děkuji. Editováno: 24. Srpen 2018, autor: Alfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Taky mne haze chybu, zkousel jsem pres USB. Je nutna vylozene SD karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 (editace) Jakou si stahoval kombinaci zemi? Už se tu řešilo, že některá kombinace dělá problém.. Zkoušel si např. pouze ČR? Editováno: 24. Srpen 2018, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 (editace) Měl jsem stažené - ČR, Německo a Rakousko. Teď se pokouším stáhnout třeba jen ČR a stáhne se mi archiv o velikosti jen 12 kb a to samé, když chci třeba jen Německo. Ale hlavně, když to chci rozbalit, tak mi to napíše, že to není archiv... Nejde vytvořit archiv "Vytvořit data na SD/USB". Zkoušel jsem to i na jiném počítači a to stažení momentálně nefunguje. Editováno: 24. Srpen 2018, autor: Alfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Zkousel jsem CZ, AT, IT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 (editace) před 20 hodinami, Alfan napsal: Měl jsem stažené - ČR, Německo a Rakousko. Teď se pokouším stáhnout třeba jen ČR a stáhne se mi archiv o velikosti jen 12 kb a to samé, když chci třeba jen Německo. Ale hlavně, když to chci rozbalit, tak mi to napíše, že to není archiv... Nejde vytvořit archiv "Vytvořit data na SD/USB". Zkoušel jsem to i na jiném počítači a to stažení momentálně nefunguje. Tohle je momentálně opět chyba Škoda portálu přes který se ty data generují. Můžeš vyzkoušet toto? Pouze CZ (varianta SD - aktuální data z 18.8.) https://poi-radary.eu/52c9803/5329.zip Editováno: 25. Srpen 2018, autor: wombat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 Vyzkouším. Ale asi až po víkendu. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Ahoj, tak jsem to nahrál a funguje to. Tedy jel jsem trasu, kde zrovna nebyly žádné radary z databáze. Ale kouknul jsem k Praze na mapě a tam se zobrazovaly. Chápu to dobře, že jsou tam jen radary, ze kterých hrozí pokuta. Že tam nejsou ty, které mají obce, aby člověk snížil rychlost a jsou de facto jen informativní. A chci se zeptat. To co jsem nahrál jsou radary i se zvukem, předpokládám. A jak je to nastavené, kolik dopředu to bude pípat, že tam je ten radar? Nebo to musím někde nastavit v Amundsenu? A hlásí to zvukově, i když mám navigaci zobrazenou, ale nemám zadanou konkrétní cestu, ale zvuk bude, když budu přijíždět k radaru. Tedy nebude na naplánované cestě, ale prostě bude podle mapy v "mé" jízdě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wombat Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Ano, pípa nezávisle na aktivním režimu v MMI (např. když posloucháš rádio, hudbu, nebo samozřejmě když máš aktivní navigaci, případně jen mapu, je to jedno atd.) Nastavit nejde, je to cca. 100m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 (editace) Tak to je super. Daly by se ještě pořídit takto samostatně Německo, Rakousko a Slovensko? Zkoušel jsem to dneska a pořád to nefunguje. Díky. P.S. 5 EUR donate ;-) Editováno: 27. Srpen 2018, autor: Alfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 @Alfan jestli se nepletu, tak samostatně jsou zde : https://www.poi-radary.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alfan Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 To jo, ale od pátku nejdou generovat ta data na SD/USB, jak jsem psal. A proto mi @wombat poslal na vyzkoušení samostatnou ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.