kully Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Pls potreboval bych poradit jak zprovoznit otevirani kufru pres 3-tlacitkovy ovladac. Puvodne tam nebyl, dokupoval jsem ho od jednoho clena tady z fora, menil jsem i komfortku (ta ma ted cislo 6Q0 959 433 E) a je tam kod 00067 (ten tam byl i predtim). V BSG je a byl kod 09242. Odemykani i zamykani na DO funguje, jen ten kufr ne ... Pls poradte jestli vas nenapada cim to muze byt .. Central tam je origo. Cosby mi radil at zkusim odkodovat 01024 a pak zase pricist, zatim jsem to nezkousel, nemam moznost jet na VAG. Ale tento tyden bych mel mit moznost zajet primo do servisu na VAG, tak jestli vas neco napada, tak abych to mohl kdyztak vyzkouset najednou ... Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Probíralo se to tady už mnohokrát, zkus pohledat určitě to tady bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Probíralo se to tady už mnohokrát, zkus pohledat určitě to tady bude Co se psalo o dodelavce DO jsem procetl tady dost a dost, ale o tom kufru nic .. Nebo jsem spatne hledal .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4549&hl=kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Hm, takze odpoved na muj problem jsem tam nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 ja si myslim že je to softom buď v komfortke (že to nepopšle po CAN do BSG) alebo v BSG (že nerozumie čo ta komfortka posiela) zamkom by to nemalo byť nič ved to je len servomotorček ktory je ovladany BSG a potiahne tiahlo a tot vsjo. som ti moc neporadil čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 10. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2006 No moc ne teda, ale v komfortce se nic takoveho myslim nekoduje a v BSG mam nakodovane 00002 i 01024 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Napíchni měřák nebo malou žárovku na vývody motorku v kufru. Při stisknutí prostředního tlačítka ovladače DO v klíčku, by se mělo objevit na několik set milisekund napětí 12V na vývodech motorku (nebo problikne žárovka). Měřák by byl v tomto případě lepší ručičkový pro lepší zaznamenání výchylky, protože na digitálu by pro krátkost signálu nemusela být hodnota čitelná. Pokud se napětí neobjeví, zkus patřičný vývod z centrální jednotky, jestli z něj vůbec jde nějaké napětí při povelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Napíchni měřák nebo malou žárovku na vývody motorku v kufru. Při stisknutí prostředního tlačítka ovladače DO v klíčku, by se mělo objevit na několik set milisekund napětí 12V na vývodech motorku (nebo problikne žárovka). Měřák by byl v tomto případě lepší ručičkový pro lepší zaznamenání výchylky, protože na digitálu by pro krátkost signálu nemusela být hodnota čitelná. Pokud se napětí neobjeví, zkus patřičný vývod z centrální jednotky, jestli z něj vůbec jde nějaké napětí při povelu. ale ved kufor mu normalne otvara tlačitkom na kufri nie? tak načo to ma merať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 kully> mam to same co ty, byl jsem s autem u cloveka, ktery tomu rozumi a zkoluseli jsme pres VAG pripocitavat ruzne hodnoty i hodnoty primo z nastaveni pro RS atd, nic. Chybi tam kabl na zamek kufru. Mohl jsem to mit zprovozneno uz v dubnu, ale nejak jsem nemel cas tam zajet a chybely prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 dnes skusim večer porovnať polo ktore by to malo mať a DP a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Profor> V které části svého příspěvku píše Kully, že mu jde otevírat kufr tlačítkem z venku? Nějak to nemohu najít. Jen tam píše: Odemykani i zamykani na DO funguje, jen ten kufr ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Profor> V které části svého příspěvku píše Kully, že mu jde otevírat kufr tlačítkem z venku? Nějak to nemohu najít. Jen tam píše: Odemykani i zamykani na DO funguje, jen ten kufr ne ... ano, sorry všimol som si to potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 toto je trochu rozdielne na pole ako na fabii... no neviem či tomože byť ono..ine nebolo rozdielne až na par ovladacich maličkosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 (editace) No takze doplnuju: otevirat samozrejme kufr jde tim mikrospinacem, co je venku (kdyz je auto odemkle) i tim lankem u ridice. Nefunguje pouze otevirani na dalkaci. Editováno: 11. Září 2006, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Prosim, napiste mi vse co vas napada. Dnes budu mit k dispozici VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Jen tak pro upřesnění, bliká ti kontrolka na dálkáči, když stiskneš prostřední tlačítko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Jen tak pro upřesnění, bliká ti kontrolka na dálkáči, když stiskneš prostřední tlačítko? jj, blika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 (editace) Takze jsem mel dnes k disozici VAG ... Zkouseli jsme kodovat, ale otevirani kufru se mi nepodarilo rozbehat ... Co je tedy treba ? Dotahnout ke kufru dratek ? Nevite ktery pin na BSG to ma byt ? Editováno: 12. Září 2006, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Prosim, urcite uz jste nekdo resili tento problem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 16. Září 2006 Sdílet Vloženo 16. Září 2006 Podle schématu vidíš, že již není co zapojovat. Pokud ti jde kufr otevírat mikrospínačem v klice kufru, musí být chyba pouze v kódování řídící jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 16. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2006 To by me teda zajimalo kde ta chyba je ... Prosim vsechny, co maji 3-tlacitkovy DO a funguje jim otevirani kufru prave pres DO, aby pokud maji moznost mi sem hodili kodovani jejich komfortky a BSG. Pokud by nekdo vedel, proc to s mym kodem na komfortce 00067 a na BSG 09242 nejede, tak budu rad za kazdou radu. Mam vybavu Comfort (RV 2000) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 re: bohuzel nemohu slouzit, nemam k dispozici VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 re: bohuzel nemohu slouzit, nemam k dispozici VAG OK, ale kdybys byl nekdy na vagu, zkus si na me vzpomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.