LiveBomb Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Taky mi to nefungovalo, zatím jsem to vyřešil přes VCDS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Je tam kalibrace, ale z hlavy ted nevim kde, zitra na to kdyztak mrknu a napisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Ahoj, tak je to jednotka 36 - Seat Mem. Drvr, pak 04 - Basic Settings a pak sem zvolil Norming. Pred tim jsem vymazal vsechny chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Kolik by stálo nahrazení normální sedačky řidiče tou elektricky seřiditelnou ? Octavia III kombi, style, 2016. A nemusí to být jen origo, klidně druhovýroba, pokud existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 Líbí se ti ta barevná kombinace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Tak to nebyla úplně úspěšná mise, co ? Ze 7 tlačítek osazeny pouze 3, Číňani to mají nějaké jiné, neb v čem je problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Obzvlast krasnej je ten chromovej ramecek kolem pameti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Já el. sedadla také mám, v autě jezdí i občas manželka, tak se to velmi hodí. Paměti mě chodí perfektně automaticky podle profilů (vč. funkčního Easy Entry, které je funkční u manželky, při mé výšce 190 se ani nehne, nemá již kam ), takže manuálně tlačítka využívám dost ojediněle, občas třeba změnu výšky bederní opěrky. Jinak to nechávám na automatice, které je spolehlivá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 Jo, to je pravda, na dálnici si to také někdy dočasně upravím, to by nebylo špatné Mají to nějaká jiná koncernová auta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strabag Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 před 4 hodinami, Aleš_BX napsal: díkmy, taky se mi líbí, hlavně je prakticky, ale to je na delší debatu pro někoho kdo el. sedadla má a používá často paměti manuálně nikoli spárováním s klíčkem Mam, pouzivam, nicmene ten ramecek je porad proste tuzing. (A to se nebavme k veci, ze jen magor mohl dat na prvni misto “set” a ne 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. Březen 2018 Sdílet Vloženo 19. Březen 2018 To pořadí tlačítek má Škoda historicky, měl jsem to tak i na předchozí O2FL. Dá se na to zvyknout, byť je pravdou, že pro nově příchozího to může být nelogické a nepraktické... Spíše mě vadí to, že nejnižší posez elektr. sedaček je stále výše, než u těch jen s mechanickým ovládáním, mechanismus si prostě něco bere pro sebe, docela by mě zajímalo, jestli tomu je i u jiných aut, včetně těch prémiových. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiki1 Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 (editace) Zdravim. Mam superb3 a po tomto vikende mi prestalo fungovat easy entry. Dostal som info ze sa mi stratilo zakladne nastavenie tak som cez vcds nastavil zakladne nastavenie (normovani) a po tomto teste mi vyskocilo v pameti zavad 7 chyb... A to na kazdy motorcek zvlast plus to ze neni nastavene zakladne nastavenie. Chyby sa dali vymazat ale ani po opetovnom nastaveni to easy entry nefunguje. Viete mi poradit co s tym teraz? Pamet 1 a 2 funguju tak nwm :/ Vdaka za kazdu radu :) toto mi vypisalo po teste Editováno: 18. Březen 2019, autor: luiki1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Březen 2019 Sdílet Vloženo 18. Březen 2019 A taku peknu temu mame na to v Superb3 https://forum.skodahome.cz/topic/145167-paměť-sedačky/?tab=comments#comment-2382193 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiki1 Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 cez vcds som to skusal nastavovat a nic .... napisalo ze uspesne ukonceno a tak v pameti zavad 7 chyb... skusim este ten navod na kalibraciu co si dal a uvidim :) ... Patrik1971 aj tu temu som si celu precital ale tu bolo viacej ludi tak som to preto napisal sem :) a ohladom tych pameti.. mne to funguje vsetko okrem toho easy entry :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 zdravím, mě přestalo fungovat vyvolání paměti sedadla. Přes tlačítka nastavím jak chci, ale nelze uložit a ani vyvolat nastavení z/do paměti. Umí někdo poradit? Btw. v servise řekli , že tam auto musím nechat :) (diagnostika a hledání problému) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Kalibraci a zakladni nastaveni uz mas vyzkousene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.