pmpolis Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 len ťahať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 Tak parkovacky vymenene konecne len si to odniesli prsty :-D. &chcem sa opytat este ze ake led ziarovky pouzit do denneho svietenia ktore tiez nebudu hlasit chybu dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 musej být can bus free...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo1222 Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 a ako zistim ci su can bus free ked pri vacsine tych ziaroviek nieje pisane ani len canbus :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 musia mat predradny odpor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasatko Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 ty OSRAM LED žárovky mi poblikávaly a hlásily chybu, teď mám tyto a vše je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 1. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2019 Když jsem auto koupil tak tam byli Osram Blue jedna vysvícená. Zkoušel jsem dávat co jsem měl použité asi tři W5W otočím a nic kouknu úplně očouzené. Tak tam nakonec skončili Čínské ledky. Teď se vypálili čipy na LEDce dám tu starou modrou Osramku a nic a opět spálená. Tak jsem tam dal posledního žluťáska a jede. Vzhledem k tomu že i Centrální el. tam omezuje voltáž. Je to jen náhoda? Takhle jsem s tím vergloval na O1 a nic a tady asi 4ks W5W na první otočení šli do Prčic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.