Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Nafoť :)

Tak jsem něco nafotil, ale nevím jakou to pro vás bude mít vypovídající hodnotu. V reálu to vypadá o mnoho líp, a kór s mobilem. Foceno tedy bez mobilu, logicky :)

Pouze pro info, jde tedy o standardní držák Brodit, který je přilepený k nějaké no-name základně s dvěma háčky pro zachycení na výdechu. Drží to tedy za ty dva háčky, ale opírá se to trochu na spodku o palubní desku.

Bál jsem se, že to bude jezdit do stran, skákat atd., ale nic z toho se neděje. Za prvé ty výdechy jdou u Rapidu docela z tuha otáčet a za druhé to i s vahou mobilu krásně drží na svém místě.

Pro mě důležité, že je to krásně po pravě ruce ihned za volantem, dobře na to vidím, dobře se mi mobil zandavá i vyndavá jednou rukou, nepřekáží mi to na skle ani na palubce, přesně to co jsem si přál.

PS: Prachu si nevšímejte, holt není čas uklízet :) A fotky se uploadem otočili, foceno bylo normálně na stojáka :)

post-93306-0-60950900-1434556748_thumb.j

post-93306-0-03752200-1434556755_thumb.j

post-93306-0-21544500-1434556757_thumb.j

post-93306-0-33646800-1434556762_thumb.j

post-93306-0-11993600-1434556766_thumb.j

Ten nevypadá vůbec špatně... ale k těm držákům do větrání mám trochu nedůvěru.

Původně jsem chtěl také do mřížek ventilace. Ale nenašel jsem moc pozitivní ohlasy jednak na stabilitu a pak také na životnost mřížek. Ale vypadá dobře.

tak jsem zkoušel ten Brodit clip a taky se mi tam nevejde, takže asi s těžkým srdcem vezmu to G21... není mi ale jasný, jestli lze ten telefon přichytit i ze stran, když je na výšku. uchycení nahoře a dole je sice stabilnější, ale nedostanu tam nabíječku

Upraveno od toldi

Tak hlavně že mi při vracení povídali, jak se jim to stalo snad jen ve dvou případech. Ale vidím to, že teď už to nepasuje asi nikomu  :kol-26: Je to škoda, ve Fabce to drželo jako blázen

toldi: Já ho mám ze stran uchycený pořád. Naopak rozpětí těch čelistí podle mě není takové, aby to dnes běžný telefon dokázalo uchytit shora a zespoda.

tak jsem zkoušel ten Brodit clip a taky se mi tam nevejde, takže asi s těžkým srdcem vezmu to G21... není mi ale jasný, jestli lze ten telefon přichytit i ze stran, když je na výšku. uchycení nahoře a dole je sice stabilnější, ale nedostanu tam nabíječku

??? ty čelisti jsou teleskopické, je to vidět snad na všech obrázcích...

• 2 týdny později...

Má někdo zkušenosti s tímto držákem? http://www.okay.cz/ci-195-strong-holder/ 

Tlak na telefon je relativně velký, tak jsem zvědav na zkušenosti. Drží na skle dobře? Děkuji.

Já jej mám asi rok a jiný bych už nechtěl. Oproti levným šuntům parádně drží, má slušné zpracování atd. Doporučuji

tyhle jsou dobrý, akorát v zimě člověk přijde o jeden výdech...

Já objednal ten Čínskej klon G21, měl by každou chvílí přijít... tak dám vědět...

Ten držák používám již přes 2 roky a o výdech jsem nepřišel :kol-48:

Jen si myslím, že jsem držák telefonu (lůžko) otočil oproti úchytům k mřížce o 180°. Pokud bude zájem, vyfotím.

Upraveno od MiKy*

Vyfoť jak to máš. Já celkem nad tím spekuluji, jak to tam vlastně co nejlépe dát :-)

Ten držák používám již přes 2 roky a o výdech jsem nepřišel :kol-48:

Jen si myslím, že jsem držák telefonu (lůžko) otočil oproti úchytům k mřížce o 180°. Pokud bude zájem, vyfotím.

tak v zimě při zapnutý navigaci v telefonu, bych fakt nechtěl na telefon pouštět horký vzduch :)

Tak to jsem si myslel taky. Ale telefon s tím nemá žádný problém. Mám automatickou klimu a telefon stále maká, jak má. Jak teplý vzduch jde v zimě z výdechů při nastavené klimě na 22° jsem nezkoumal... Telefon je teplý pouze pokud ho nabíjím. Že by byl více teplý v zimě než v létě, to nepociťuji.

Zítra vyfotím umístění držáku a mrknu i jak mám nasměrován proud vzduchu.

Fotečky. Snad je z nich vše jasné.

post-84623-0-95951100-1436602857_thumb.j

post-84623-0-59110800-1436602859_thumb.j

post-84623-0-17018900-1436602861_thumb.j

post-84623-0-46905100-1436602862_thumb.j

post-84623-0-94599600-1436602863_thumb.j

post-84623-0-06822600-1436602865_thumb.j

post-84623-0-46507200-1436602866_thumb.j

Upraveno od MiKy*

A nedrnčí to při jízdě?

Nepozoroval jsem. Je sice fakt, že po otočení klíčku se mi zapne rádio - hlasitost 6 - a na další zvuky se nesoustředím. Pokud by drnčel, tak bych to asi zaregistroval. Pokud by drnčel, tak by drnčela hlavně v dolní části opěra držáku o rámeček výdechů (vibrovala by). To by pak byl vidět otěr na rámečku výdechu nebo na opěře držáku, ale ty jsou, jak sem to teť kontroloval, po 2 letech nainstalování OK. A to jezdím i bez vloženého telefonu. Bez zatížení by se zdálo, že by měl držák vibrovat více, ale neděje se tak. Při instalaci jsem chtěl na rámeček výdechu v místě dotyku držáku nalepit tlumící fólii, ale doposud jsem to neudělal, jelikož už to považuji za zbytečnost.

Upraveno od MiKy*

Ja mam ten samej a bez problemu :)

Lepivé držiaky neodporúčam. Pri dlhšej jazde mi z držiaka odpadne telefón. Samozrejme,že lepivú plochu pravidelne umývam a nepomáha to. Jednoducho sa počas jazdy telefón odlepí a padne na prístrojovú dosku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.