toldi Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Nafoť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Tak jsem něco nafotil, ale nevím jakou to pro vás bude mít vypovídající hodnotu. V reálu to vypadá o mnoho líp, a kór s mobilem. Foceno tedy bez mobilu, logicky Pouze pro info, jde tedy o standardní držák Brodit, který je přilepený k nějaké no-name základně s dvěma háčky pro zachycení na výdechu. Drží to tedy za ty dva háčky, ale opírá se to trochu na spodku o palubní desku. Bál jsem se, že to bude jezdit do stran, skákat atd., ale nic z toho se neděje. Za prvé ty výdechy jdou u Rapidu docela z tuha otáčet a za druhé to i s vahou mobilu krásně drží na svém místě. Pro mě důležité, že je to krásně po pravě ruce ihned za volantem, dobře na to vidím, dobře se mi mobil zandavá i vyndavá jednou rukou, nepřekáží mi to na skle ani na palubce, přesně to co jsem si přál. PS: Prachu si nevšímejte, holt není čas uklízet A fotky se uploadem otočili, foceno bylo normálně na stojáka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíc15 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Nějak to tu zapadlo, používá někdo tento držák? http://www.easystore.cz/exogear-exomount-touch-air.html Líbí se mi,jak je malý, skladný a měl by dle popisu festovně držet, navíc jej mohu lehce přenést do druhého vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ten nevypadá vůbec špatně... ale k těm držákům do větrání mám trochu nedůvěru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Původně jsem chtěl také do mřížek ventilace. Ale nenašel jsem moc pozitivní ohlasy jednak na stabilitu a pak také na životnost mřížek. Ale vypadá dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 23. Červen 2015 Sdílet Vloženo 23. Červen 2015 Má někdo zkušenosti s tímto držákem? http://www.okay.cz/ci-195-strong-holder/ Tlak na telefon je relativně velký, tak jsem zvědav na zkušenosti. Drží na skle dobře? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Na XDA je video recenze k naprosto stejnému. Asi prodávají totožné věci každý pod svojí značkou, stejně jako dělají číňani s mobilama, tabletama atd. Snad pomůže. http://www.xda-developers.com/montar-car-mount-android-accessories-review/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 tady je čínská verze toho G21 Smart za cca 140 Kč, stojí za vyzkoušení. http://www.ebay.com/itm/360-Universial-In-Car-Dashboard-Phone-Mount-Holder-Stand-Cradle-For-Mobile-GPS-/291454390587?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item43dc09113b 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) tak jsem zkoušel ten Brodit clip a taky se mi tam nevejde, takže asi s těžkým srdcem vezmu to G21... není mi ale jasný, jestli lze ten telefon přichytit i ze stran, když je na výšku. uchycení nahoře a dole je sice stabilnější, ale nedostanu tam nabíječku Editováno: 1. Červenec 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Tak hlavně že mi při vracení povídali, jak se jim to stalo snad jen ve dvou případech. Ale vidím to, že teď už to nepasuje asi nikomu Je to škoda, ve Fabce to drželo jako blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 toldi: Já ho mám ze stran uchycený pořád. Naopak rozpětí těch čelistí podle mě není takové, aby to dnes běžný telefon dokázalo uchytit shora a zespoda. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 tak jsem zkoušel ten Brodit clip a taky se mi tam nevejde, takže asi s těžkým srdcem vezmu to G21... není mi ale jasný, jestli lze ten telefon přichytit i ze stran, když je na výšku. uchycení nahoře a dole je sice stabilnější, ale nedostanu tam nabíječku ??? ty čelisti jsou teleskopické, je to vidět snad na všech obrázcích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Má někdo zkušenosti s tímto držákem? http://www.okay.cz/ci-195-strong-holder/ Tlak na telefon je relativně velký, tak jsem zvědav na zkušenosti. Drží na skle dobře? Děkuji. Já jej mám asi rok a jiný bych už nechtěl. Oproti levným šuntům parádně drží, má slušné zpracování atd. Doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Ještě se mi teď na víkend dostal do ruky tento: https://www.alza.cz/celly-olympiaxl-d511263.htm vypadá zajímavě, vyzkouším a pak poreferuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 tyhle jsou dobrý, akorát v zimě člověk přijde o jeden výdech... Já objednal ten Čínskej klon G21, měl by každou chvílí přijít... tak dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 (editace) Ten držák používám již přes 2 roky a o výdech jsem nepřišel Jen si myslím, že jsem držák telefonu (lůžko) otočil oproti úchytům k mřížce o 180°. Pokud bude zájem, vyfotím. Editováno: 10. Červenec 2015, autor: MiKy* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Vyfoť jak to máš. Já celkem nad tím spekuluji, jak to tam vlastně co nejlépe dát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Ten držák používám již přes 2 roky a o výdech jsem nepřišel Jen si myslím, že jsem držák telefonu (lůžko) otočil oproti úchytům k mřížce o 180°. Pokud bude zájem, vyfotím. tak v zimě při zapnutý navigaci v telefonu, bych fakt nechtěl na telefon pouštět horký vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Tak to jsem si myslel taky. Ale telefon s tím nemá žádný problém. Mám automatickou klimu a telefon stále maká, jak má. Jak teplý vzduch jde v zimě z výdechů při nastavené klimě na 22° jsem nezkoumal... Telefon je teplý pouze pokud ho nabíjím. Že by byl více teplý v zimě než v létě, to nepociťuji. Zítra vyfotím umístění držáku a mrknu i jak mám nasměrován proud vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 11. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2015 (editace) Fotečky. Snad je z nich vše jasné. Editováno: 11. Červenec 2015, autor: MiKy* 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 A nedrnčí to při jízdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiKy* Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 (editace) Nepozoroval jsem. Je sice fakt, že po otočení klíčku se mi zapne rádio - hlasitost 6 - a na další zvuky se nesoustředím. Pokud by drnčel, tak bych to asi zaregistroval. Pokud by drnčel, tak by drnčela hlavně v dolní části opěra držáku o rámeček výdechů (vibrovala by). To by pak byl vidět otěr na rámečku výdechu nebo na opěře držáku, ale ty jsou, jak sem to teť kontroloval, po 2 letech nainstalování OK. A to jezdím i bez vloženého telefonu. Bez zatížení by se zdálo, že by měl držák vibrovat více, ale neděje se tak. Při instalaci jsem chtěl na rámeček výdechu v místě dotyku držáku nalepit tlumící fólii, ale doposud jsem to neudělal, jelikož už to považuji za zbytečnost. Editováno: 12. Červenec 2015, autor: MiKy* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Ja mam ten samej a bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny89 Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 Máte někdo tento držák vypadá dobře ale bojím se aby po něm nebyly fleky na palubce http://www.comfor.cz/univerzalni-drzak-dm1-do-auta-nebo-na-stul-cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Lepivé držiaky neodporúčam. Pri dlhšej jazde mi z držiaka odpadne telefón. Samozrejme,že lepivú plochu pravidelne umývam a nepomáha to. Jednoducho sa počas jazdy telefón odlepí a padne na prístrojovú dosku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.