vormen Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 tak už přišel čínskej g21, vypadá za ty peníze moc dobře. dnes jsem náhodou testoval držák, co ho vozím už rok v přihrádce, má lepivou přísavku a nespadl, tak snad bude držet i tenhle. bude zapřenej tou spodní nohou, tak ta přísavka není tolik namáhaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 jsem na tom stejně, také mi dneska přišel Čínskej G21 a vypadá hodně dobře za ty peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 budeš ho mít mít nalepenej natrvalo? a dívám se, že telefon našířku. mně vyhovuje při navigování navýšku, protože vidím trasu dál před sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Jj, natrvalo, vychytany je odendani toho ramena z ty zakladny - ze to pak nelaka corkare. A mam ho na lezaka, jsem tak zvyklej. Ale jeste uvidim, muj telefon ma presne uprostred tlacitko uspani, takze neni uplne uprostred a trosku vznika paka a nepatrne se telefon trese, takze jeste uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 teď jsem to zkoušel, mám L920, dost těžká cihla a v režimu naležato by kvůli uspávacímu tlačítku přepadávala na jednu stranu a vyklouzávala z té gumy, takže navýšku je pro mě i tak lepší volba. ráno přilepím na palubku a otestuju za jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ja mam 1020 - stejne telo, musis vsechno dotahnout a ty celisti poradne stlacit, pak to je cajk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 (editace) Tak po testování uznávám, že G21 funguje výborně, nicméně mi vadila celková velikost té konstrukce... Jo, pořád je to lepší než přísavka na sklo, nakonec jsem dal ale přednost zde zmiňovanému držáku do ventilace. Jenom jsem z toho vyndal tu plastovou část, o kterou se to má opírat, protože to za a) stejně nikam nepasovalo a za byl kvůli tomu držák ještě víc nakloněnej dozadu, takže jsem hůř viděl na telefon. Místo toho jsem to zespodu podlepil takovým gumovým čtverečkem... Editováno: 16. Červenec 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 G21 dnes dvě jízdy a je perfektní. Do té ventilace bych měl strach o ty lamelky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 To já mám strach taky, ale díval jsem se a prohnutí je s mobilem minimální. Ono se to totiž trochu opírá i o ten gumový čudlík. S G21 jsem zase měl strach o palubovku, to si člověk nevybere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 tak mně už se g21 odlepil, asi je to t ím vedrem. držák neupadl, ale asi 1/3 plochy přísavky už byla odlepená. po opětovném nalepení to vydrželo jeden den. asi zkusím ještě něco do té mřížky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 hlásím to samé, asi je to teplem, ale po pár hodinách se odlepí... Ale nějak mě to netrápí, protože jsem ho chtěl stejně pouze výjmečně na navigaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 já potřebuju navigaci jednou za rok na dovolenou, tak to snad bude držet, už mám držáky dva a moc se mně nechce testovat další :-( a přísavky na sklo jsem zavrhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Mi tam tedy drží od 15. června neustále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 ale ty máš origo G21 viď ? My čínskou kopii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Jj, mám ten originál. Jen reportuji, že zatím to je v pořádku. Ten Celly OLYMPIAXL co tady mají i MiKy* a toldi jsem zkoušel přes víkend a je to také dobrá alternativa do ventilace. Škoda jen, že se nedá naklápět do stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 jo v poho, tím jsem chtěl jenom říct důvod, proč ti to drží nebo nečistíš/nemastíš tolik palubku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Ten originální G21 jsem používal jen krátce, ale zdálo se mi, že drží dost dobře... A ano, škoda, že ten Celly nejde naklápět do stran, ale pokud si telefon umístíš blíž k volantu a pokud je to displej s dobrou čitelností, tak je to v pohodě. Však ten G1 taky nejde naklápět do stran, pokud mi něco neuniklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 G21 je právě na kulovém kloubu a dá se otáčet a naklápět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) tak to jsem asi uplne blbej, protoze mne ten kulovej kloub sel otacet jenom kolem vlastni osy... do stran ne. Sakra, jdu se na to podívat EDIT: a jo, já to tam měl blbě naražený... tak teď mi to nasadilo brouka do hlavy. Už si nejsem tak jistej, kterej držák je lepší... Editováno: 20. Červenec 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 to by bylo divný, kdyby se něco na kulovém kloubu nedokázalo natáčet do stran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Také je to pro mě celkem dilema. U toho G21 se mi líbí ta čelist s kloubem, ale zase s tím ramenem je to takové velké heblo přes palubku. OLYMPIAXL působí decentněji, ale je to takové ... statické. Umístění v mřížce mi nevadí. Leda vzít tu čelist s kloubem z G21 a přidělat ji na základnu od OLYMPIEXL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) slabnahrabe: Přesně, přesně... zatím to u mě o fous vyhrává ta OlympiaXL... natáčení do stran oželím za ten decentnější vzhled. U G21 mám blbý pocit, když mám auto nechat stát někde na sluníčku a představuju si, jak se v tom horku ta přísavka peče na palubovce, to se mi úplně nelíbí. Možná by to chtělo dál hledat, třeba tyhle držáky se dají natáčet: <<--- U téhle fotky mě překvapilo, jak hezky se ta zarážka opírá o spodní hranu větrání a tím pádem to není takový tlak na ty lamely... U té OlympieXL se mi to ale nepodařilo dát do žádné rozumné polohy, aby to plnilo svůj účel, proto jsem to dal pryč. Editováno: 20. Červenec 2015, autor: toldi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Mi tam zase ta nožka vycházela celkem dobře, ale to Tvé řešení s nalepením nějakého pryžového dorazu se mi líbí více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 jo jeden poznatek k Čínské G21, schválně jsem zkusil nalepit základnu do té prostředí části která je rovnější a není tak zaoblená jako ta přední část palubky a základna drží přilepená a ani s nehne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 jsem na tom stejně, také mi dneska přišel Čínskej G21 a vypadá hodně dobře za ty peníze... Tohle je tedy hrůza hrůzoucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.