Rypicong Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 a zkoušel jsi ten výdech uzavřít ? mě to docela pomohlo a ve výkonu topení v autě to vůbec znát není. V létě klimatizace je jenom + PS: on třeba zase v létě takový telefon na palubce, ten si asi také 2x nepošmakuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 bohužel jsem tvůj příspěvek vůbec nepochopil, sklon mřížek můžeš regulovat Jasne, ale podle tve fotky to vypada, ze tam ten drzak nema misto, aby to slo naklonit vice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 já se to pokusím odpoledne líp vyfotit jak to je nastavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Diky Muzes i s mobilem nejakym. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 tak zde, na fotce je Lumia 640XL, což je hodně velký telefon a jako všechny Lumie mají nešťasně řešený tlačítko vypínání, které je přímo uprostřed. Řekl bych, že telefon je pak v polovině úhlu rozdílu, mezi úhlem rádia a ozdobné lišty ( co se týče naklonění ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 a zkoušel jsi ten výdech uzavřít ? mě to docela pomohlo a ve výkonu topení v autě to vůbec znát není. V létě klimatizace je jenom + PS: on třeba zase v létě takový telefon na palubce, ten si asi také 2x nepošmakuje Tak je rozdíl, když ten mobil leží ladem a když maká a baterka je namáhaná... Ne že by tedy v stand-by nebyla... Nicméně je to fuk, jen mě to překvapuje Je to OT, tak na to kašlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 teď nevím jak to myslíš, ale co se týče telefonu na palubce, tak v létě pokud i "leží" ladem a je třeba černej, tak do něj praží takový sluníčko, že to rozhodně dobrý není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 23. Březen 2016 Sdílet Vloženo 23. Březen 2016 Rypicong: Diky, asi do toho pujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.