Vasekk Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Těsto na buchty Třeba se mi fakt dost líbí zadní nárazník, co tu jsou náký virtual OII...ta stříbrná...to je hodně good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 úplně se vidím, jak matlám nějakej laminát. Úžasná představa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Tož tak to urob ze dřeva, když je ti to bližší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Těsto na buchty Třeba se mi fakt dost líbí zadní nárazník, co tu jsou náký virtual OII...ta stříbrná...to je hodně good. Jaký zadní nárazník máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=23786 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 mimochodem, co na něm shledáváš tak úžasnýho. Když si dáš ten spodní hnusnej černej plast do laku, bude to to samý. Já tam žádnou převratnou inovaci nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 hele, ta modrá je nádherná, tý bych dal 95%, těch 5% jsou u mě ty kliky v chromu. jinak ja tam teda moc doplnku milotec nevidim, těch pár, co jich tam je, jsou vybraný naprosto vkusně a jako celek ladí, nejsou tam žádný brutální spojlery apod, tzn nevim, kde Vasekk vzal, ze je olepená od milotecu. navic, jako něco plácat sám na OII, to bych musel spadnout z hrušky, jeste jsem nevidel nikoho, kdo by na nový auto dokazal uplácat laminátový doplnky tak, aby to bylo hezký. autu sluší kola a podvozek, zbytek jen decentní upravy, jako doby věšení mega nárazníků jsou už díkybohu pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 :palec2: úlovek z mimoně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 :palec2: úlovek z mimoně No,řekl bych,že jsi ulovil Mad Mikea O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekVW Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 KRASAVEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 mjo pěkný úlovek až (opět) na ty mračítka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 :palec2: úlovek z mimoně No,řekl bych,že jsi ulovil Mad Mikea O2 jj, o tomhle ulovku tu víme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Par fotecek s Auto Praha Chlapci neviete kde sa dá kúpiť ten spodný chromový ramček, co je pod maskou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Myslim ten ala Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 (editace) autostyl Janko, řek bych. Mám to tam taky dát ? Editováno: 13. Květen 2007, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 Mne sa to páči. Ale je to vec každého. Ja to tam asi časom dam. Ale treba najprv nasporiť nejake peniažky. Tebe by to išlo podľa mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 13. Květen 2007 Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 jestli myslíte to co tu měla ta tmavě modrá Octavia "next contiune", tak to tam nedávejte, je to hnusný to JirkaK: jako fakt pěkný to máš, to se musí nechat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 :palec2: úlovek z mimoně No,řekl bych,že jsi ulovil Mad Mikea O2 jo jo máš pravdu je to on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 plasty z oken pryč, odtrhovou hranu z kufru pryč a bylo by to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 plasty z oken pryč, odtrhovou hranu z kufru pryč a bylo by to dobrý Mi jen přijde,že na tom spoilerovém packetu,co je na náraznících,moc nechytli odstín bílé.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 plasty z oken pryč, odtrhovou hranu z kufru pryč a bylo by to dobrý Mi jen přijde,že na tom spoilerovém packetu,co je na náraznících,moc nechytli odstín bílé.. No to sakra nechytli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Ale no tak nebudte hned hnidopichove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Samozrejme to vypada dobre, az na ty plastovy srace na oknech!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 MS Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.