Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi mám takovej zvláštní problém, přestal mi fungovat centrál na zadních dveřích u Octavky I, a při tom ještě přestalo fungovat stahování okna (na těch stejných dveřích kde nefunguje centrál) od řidiče , nejvíc divný je že tlačítkem na těch zadních dveřích to ovládat jde a to i když zamknu auto a ostatní okna stahovat nejdou, tak tohle funguje pořád, neví někdo kde je zakopanej pes?

Vloženo

Me se jednou stalo, ze se mi rozpojil konektor, co je v hadici u pantu dveri. Tim padem ridici jednotka danych dveri byla bez elektriky a tim padem dvere nezamykaly, neodemykaly a vubec nefungovalo stahovani daneho okna.

Z toho, co popisujes ty, tak to vypada, jako kdyz u tebe napajeni ridici jednotky dveri funguje (tim padem lze lokalne stahovat okynko), ale nechodi povely po sbernici od ostatnich ridicich jednotek. (Tim padem se nezamkne, ale lze stahovat okynko, i kdyz ma byt zamceno.)

Docela bych si tipnul, ze se ti s temito dvermi nepodari komunikovat VAGem.

Vloženo

Tak to auto už si ze mě dělá pr... Dojdu dneska k autu že na to mrknu a vše funguje bez problémů, myslím že tam asi fakt bude špatné kontakt v tom konektoru, jinak ten konektor se asi nachází za tím plastem co je aji naviják pásů že?

Vloženo

Ano,ve sloupku B a pod výplní dveří je máš taky,prostříkej všechny,tím nic nezkazíš.Potom ještě zlomení dráty v průchodce mezi sloupkem a dveřmi nejčastější závady,projdi si forum,je toho psáno hodně.

Vloženo

Tak už jsem to vyřešil, byl to konktor co byl v ve sloupku zvenku pod tou gumovou průchodkou, prostříkl jsem ho Kontaktolem napružil trochu kontakty a vše funkguje jak má :kol-47: Díky!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...