Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, na svém Superbu r.v 2004 jsem měnil komfortní jednotku ( byla vytopená ), bohužel nová co jsem zakoupil ukazuje obráceně otevřené dveře Levé místo pravých a neopak, domnívám se že je z Anglického vozu. Lze ji nějak naprogramovat? Děkuji

Presne tak, koupil jsi anglii, na kterou te teda mohl prodejce upozornit - klasika cesko. Myslim, ze se to nakodovat neda, nikdy jsem o tom neslysel a kdyz jo, at me nekdo vyvede z omylu. Kazdopadne by bylo nejrozumejsi koupit z bazaru jinou, na aukru jsou za 500kc :)

• 2 roky později...

Zdravím, i mě se stala taková událost, sice jsem auto neměl vytopené, ale komfortka se mi spálila a vnitřní osvětlení nejelo, tak že jsem měnil za jinou, vše už šlape jak má, jen maxidot ukazuje obráceně otevření předních dveří. Nejdříve jsme si mysleli že to bude též z anglána a tak jsme vyzkoušeli ještě jednu jinou kamarádovi komfortku a u ní byl výsledek stejný, zase ukazoval maxidot dveře opačně i při vrácení původní  na které šlo vše správně. Ale i při napíchnutí komfortky té u které jsem mysleli že je anglická, tak při otevření dveří diagnostika hlásila správné otevření dveří, ale maxidot stále ukazoval obráceně dveře. Už jsme z toho byli jeleni, ale každopádně jednotka šlape dobře, ale maxidot stále ukazuje obráceně. Mohlo by ještě pomoct přehrát softwarově budíky ? Má někdo typy či rady co s tím ? 

• 6 měsíců později...

Budikama to neni, neměnil j si i moturky předních dveří? 

Reset jednotky gateway a máš po starostech.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.