Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no to mal šťastie :kol-33:  ...ešte ten zákazník dobre dopadol ...asi by sa smiechu nezdržal,keby tam mal piliny  :help:  ...

a pri bode 5 by som doporučoval použiť bod 8 ...myslím tým systém odvzdušnenia

Díky za skvělé počtení,

taky jsem si naivně myslel, že menší množství benzinu v naftě nevadí... (ne, že by to byl s TSI můj problém) :kol-28:

Já jsem před 70 000 km natanoval 6 litrů benzínu, dolil naftou do plné, tj 54 l nafty a jezdím dodnes 140 000 km bez problémů. Nebude tak zle.

libi se mi, jak tam ma mechanik tu hadru na predku auta.. to jsem u zadnych garazniku nikdy nevidel... tezko rict jestli to tak delaj v kazdym servisu nebo jen v jarove..

Já jsem před 70 000 km natanoval 6 litrů benzínu, dolil naftou do plné, tj 54 l nafty a jezdím dodnes 140 000 km bez problémů. Nebude tak zle.

Přesněji jsem doteď žil s názorem, že se nějaký ten benzín v naftě hodí pro naředění za pořádného mrazu...

A tu mazivost menší podíl bezinu snad tak zásadně nesníží - aspoň pokud to není 54l benzínu na 6 litrů nafty :kol-28:

PDcko se s benzinem vyporada lip,to CR je docela v pasti no,bracha pri rezerve dotankoval 15litru benzinu a jel s tim cca 9km nez ho to zastavilo,po vypusteni a naliti nafty motor jede uplne ok nic se neposkodilo uz ma cca 30tis najeto od incidentu a porad ok,16v PD

Jirka - u nás sú návleky - volant , sedadlo , šaltpáka , ručná , a pri otvorenej kapote ochranné návleky predku a blatníkov povinné a kontrolované , u  vás to bude rovnako ...

libi se mi, jak tam ma mechanik tu hadru na predku auta.. to jsem u zadnych garazniku nikdy nevidel... tezko rict jestli to tak delaj v kazdym servisu nebo jen v jarove..

nevidím,kde by mal handru na blatníku  :kol-32:  ...vidím len ochranný návlek na blatníky a prednú časť...handra je na motore ...či?

Jirka - u nás sú návleky - volant , sedadlo , šaltpáka , ručná , a pri otvorenej kapote ochranné návleky predku a blatníkov povinné a kontrolované....

....a fotené,následne peniažky bye-bye   :kol-26:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.