Milan94 Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 (editace) To sem si taky myslel ale pak sem koukal, že pasuje ostatním autům i do zadních dveří. Upřímně nevím jak mají velký odkládací prostor vzadu ale snad né větší než FII vepředu. Editováno: 14. Prosinec 2014, autor: Milan94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Před časem jsem ho koupil ženě do auta (FII). Do předních dveří pasuje docela bez problémů. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaR Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Dozadu se asi nevejde, že? Tam bych ho využil, resp. děcka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 A kolko stoji taka sranda tiez mi celkom chyba kos, na F1 som pouzival ako kos popolnik ale tu sa na to zabudlo, momentalne mam f2, a mojho miacika drandi zena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/odpadkovy-kos-skoda-do-vyplne-dveri-original-tmavy-id:9308.eshop ale kedže si zo slovenska tak poštovné bude skoro také ako cena toho koša. Skús zájsť do salónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan94 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 THORIN: Děkuji za pomoc, hned po Vánocích pořídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Diky ujo gooogle poradil, uz som objednal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Cca 10 eur ma vysiel ten do priestoru pre pohare -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 Cena za odpadkový koš je asi 230 Kč. Myslím, že ho budou mít v každém salonu Škodovky, určitě i rádi objednají. Nebo si ho můžeš objednat ve škodováckém E shopu, doprava zdarma na vybraný servis Škoda. Jediný omezující rozměr je šířka dveřní kapsy, kam chceme ten koš umístit, hloubka není až tak důležitá. Odpadky vlastně padají do výměnného plastového sáčku na spodku koše. Já jsem si ho koupil i do OC II, tam ale moc do předních dveří nepasuje. Tak jsem si ho dal do zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Já jsem koupil koš do FII na ebay za cca 65kč včetně dopravy. Pasuje naprosto přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Odkaz by nebyl ? Prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakem Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 (editace) Odkaz by nebyl ? Prosim. Byl, tady je za cca 80kč, ale asi by šel sehnat i levněji. http://www.ebay.com/itm/261421357672?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Editováno: 17. Březen 2015, autor: rakem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Březen 2015 Sdílet Vloženo 17. Březen 2015 Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.