Lucky.69 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Zdravím, na netu jsem našel tyto žárovky. Výroba asi Čína. Chci se zeptat jestli je někdo má a jestli půjdou na Superb I. Dík. http://www.dx.com/p/kobo-h7-55w-5500k-1600lm-white-light-halogen-car-motorcycle-fog-light-dc-12v-2-pcs-162268#reviews http://www.dx.com/p/kobo-h7-12v-100w-3900k-1450lm-white-light-car-halogen-headlight-295792#.VJF9VCuG_To Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 To nevím, ale mám H4 stejné na starém autě a vyrábí je Autolamp. Za tu dobu co je mám (7 let) mi praskly dvě. Takže mají dobrou výdrž a dělají dvě wattáže 55W a 100W. http://www.autolamp.cz/autozarovky/autolamp/12-v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 I já jsem furt vymyšlel blbost a zkoušel žárovky. Až jednou na půl roku staré fabce jsem koupil taky nějaké takové žárovky a ty stříbrné vršky se zeškvařily a začoudilo to celý světlomet. Od té doby jen orginál, nebo NB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Žádné žárovky z Číny nejsou dobré. Natož 100W, ty umí zničit elektroinstalaci Já mohu doporučit Night Breaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 To jsem psal taky Nb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 Autolamp jsou ověřené. Český výrobce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 že by se v česku vyráběly žárovky? Navíc Autolamp je distribuční firma, ne výrobní. Takže tipuju, že v Číně kupují nějaký noname, který si nechávají balit pod svoji značkou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 A když už, tak renomované značky, jako např. Osram, Bosch,Hella. Zkoušeli jsme na firemních vozech i nejlevnější žárovky z Kelly snad Starline a praskaly a některé nesvítily ani jako nové. Nejvíce se osvědčily Osram. Důležité je, že H1 a H7 mají odběr 55W, elektroinstalace je stavěná jen na toto, takže nedávat nic jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Já říkám jedno.Používám Autolamp už 8 let a nepraskají o nic víc než Osram. Je to má zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Neříkám, že jsou špatné, ale bude to jako u každého přebalovaného zboží z Asie. Co dodávka, to jiný výrobce..... Ono ale nejvíce záleží na typu žárovky a autu. Např. H4 jsou téměř nesmrtelné (jsou větší, lépe chlazené - během 15 let jsem ji měnil maximálně dvakrát), s H7 je to naopak velmi špatné a například v kombinaci s jedničkovou Fabií, která má velké problémy se stabilizací sítě, je to úplná tragédie. U ní se značkové žárovky nevyplatí - životnost lepší o 50 %, cena ovšem čtyřnásobná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 20. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Díky za odpovědi, mám taky Najtbrejkry, ale po dvou letech odešly, tak teď už nevím co líp koupit tak jsem chtěl zaexperimentovat. Asi opět zůstanu u klasiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Zkus ty Autolamp a pak napíšeš, jak jsi spokojen Ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 Dva roky je až až, to je dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Ty koba jsem si objednal nezavisle na první post . A ještě další 2 páry jiných H7. Vždy podle jejich "specifikací" co nejméně "modrých". Zkušenosti: všechny H7 - 55W, barva světla velmi příjemná nezazloutlá ale také nenamodralá, všechny tři typy v podstatě stejné, žádný nebyl s extra pozorovatelnými lepšími vlastnostmi. Oproti orioginálu ale intenzita světla o dost horší a zdá se že časem dokonce ubývá. Někde jsem četl že se z nich opaluje modrá barva, k tomu ale nedošlo. Pozoroval bych "zazlucení" světla a zvýšení intenzity. Parabola zatím také čistá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin P. Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 Jo a ještě k té výdrži: origo H7 i H3 tam mám celou dobu a nepraskla ani jedna - 7 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.