Publikováno Prosinec 17, 201410 r Zdravím, na netu jsem našel tyto žárovky. Výroba asi Čína. Chci se zeptat jestli je někdo má a jestli půjdou na Superb I. Dík. http://www.dx.com/p/kobo-h7-55w-5500k-1600lm-white-light-halogen-car-motorcycle-fog-light-dc-12v-2-pcs-162268#reviews http://www.dx.com/p/kobo-h7-12v-100w-3900k-1450lm-white-light-car-halogen-headlight-295792#.VJF9VCuG_To
Prosinec 17, 201410 r To nevím, ale mám H4 stejné na starém autě a vyrábí je Autolamp. Za tu dobu co je mám (7 let) mi praskly dvě. Takže mají dobrou výdrž a dělají dvě wattáže 55W a 100W. http://www.autolamp.cz/autozarovky/autolamp/12-v
Prosinec 17, 201410 r I já jsem furt vymyšlel blbost a zkoušel žárovky. Až jednou na půl roku staré fabce jsem koupil taky nějaké takové žárovky a ty stříbrné vršky se zeškvařily a začoudilo to celý světlomet. Od té doby jen orginál, nebo NB .
Prosinec 17, 201410 r Žádné žárovky z Číny nejsou dobré. Natož 100W, ty umí zničit elektroinstalaci Já mohu doporučit Night Breaker
Prosinec 17, 201410 r že by se v česku vyráběly žárovky? Navíc Autolamp je distribuční firma, ne výrobní. Takže tipuju, že v Číně kupují nějaký noname, který si nechávají balit pod svoji značkou.
Prosinec 18, 201410 r A když už, tak renomované značky, jako např. Osram, Bosch,Hella. Zkoušeli jsme na firemních vozech i nejlevnější žárovky z Kelly snad Starline a praskaly a některé nesvítily ani jako nové. Nejvíce se osvědčily Osram. Důležité je, že H1 a H7 mají odběr 55W, elektroinstalace je stavěná jen na toto, takže nedávat nic jiného
Prosinec 18, 201410 r Já říkám jedno.Používám Autolamp už 8 let a nepraskají o nic víc než Osram. Je to má zkušenost.
Prosinec 18, 201410 r Neříkám, že jsou špatné, ale bude to jako u každého přebalovaného zboží z Asie. Co dodávka, to jiný výrobce..... Ono ale nejvíce záleží na typu žárovky a autu. Např. H4 jsou téměř nesmrtelné (jsou větší, lépe chlazené - během 15 let jsem ji měnil maximálně dvakrát), s H7 je to naopak velmi špatné a například v kombinaci s jedničkovou Fabií, která má velké problémy se stabilizací sítě, je to úplná tragédie. U ní se značkové žárovky nevyplatí - životnost lepší o 50 %, cena ovšem čtyřnásobná...
Prosinec 20, 201410 r Autor Díky za odpovědi, mám taky Najtbrejkry, ale po dvou letech odešly, tak teď už nevím co líp koupit tak jsem chtěl zaexperimentovat. Asi opět zůstanu u klasiky
Leden 20, 201510 r Ty koba jsem si objednal nezavisle na první post . A ještě další 2 páry jiných H7. Vždy podle jejich "specifikací" co nejméně "modrých". Zkušenosti: všechny H7 - 55W, barva světla velmi příjemná nezazloutlá ale také nenamodralá, všechny tři typy v podstatě stejné, žádný nebyl s extra pozorovatelnými lepšími vlastnostmi. Oproti orioginálu ale intenzita světla o dost horší a zdá se že časem dokonce ubývá. Někde jsem četl že se z nich opaluje modrá barva, k tomu ale nedošlo. Pozoroval bych "zazlucení" světla a zvýšení intenzity. Parabola zatím také čistá.
Leden 20, 201510 r Jo a ještě k té výdrži: origo H7 i H3 tam mám celou dobu a nepraskla ani jedna - 7 let
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.