century Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Měnil jste někdo snímač otáček motoru? jestli ano tak jaký byl důvod? a Co cena snímače. Prý jsou tam dva... Mluvím o fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_cz Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Já jsem ho měnil. Je přímo naproti chladiči. Důvod urazil mi ho mechanik když měnil olejový flitr Stal do 1000. A když byl rozbity tak mě dost zlobilo auto na rozjezdu protoze hrozne klesly otacky a cukalo to fakt hrozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 A prejavilo sa ti to dako aj na displeji budikov?Svietila ti daka kontrolka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Nebylo by nějaké foto, kde je přímo umístěný ten snímač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Btw. nemoze dakto hodit cislo dielu z ETKY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Jestli se nepletu tak dva snímače otáček má pouze 1.4 44kw a 50kw. Jeden je na snímá polohu a otáčky klikového hřídele a druhý to samé ale na vačkovém hřídely. Při výpadku jednoho z nich zůstává motor i nadále v chodu, ale má menší výkon a může při akceleraci škubat. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Jestli se nepletu tak dva snímače otáček má pouze 1.4 44kw a 50kw.Jeden je na snímá polohu a otáčky klikového hřídele a druhý to samé ale na vačkovém hřídely. Při výpadku jednoho z nich zůstává motor i nadále v chodu, ale má menší výkon a může při akceleraci škubat. Tom Hmmm bol som dnes v autorizovanom servise a tiez sa ma pytal ktory snimac to je(tj asi aj 16v bude mat 2snimace).Da sa zistit ktory je ten ,co ma za nasledok znizenie vykonu a skubanie,pretoze presne toto mi robi auto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 zjistit to de na diagnostice, mě jednak auto poskubává a taky mě padají otáčky a hned se vrací zpátky, ale někdy to chcípne... je to pech když to za jízdy chcípne a je to vo hubu... na bagu to vyhazuje typ... snímač stojí kolem litru až 1500 kč..c o není tak špatný... pak ještě chci koupit detonační čidlo jestli taky to nepřestane zvonit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 (editace) zjistit to de na diagnostice, mě jednak auto poskubává a taky mě padají otáčky a hned se vrací zpátky, ale někdy to chcípne... je to pech když to za jízdy chcípne a je to vo hubu... na bagu to vyhazuje typ... snímač stojí kolem litru až 1500 kč..c o není tak špatný... pak ještě chci koupit detonační čidlo jestli taky to nepřestane zvonit... Omfg u nas stoji cidlo 3500 ,z.....a republika Editováno: 14. Září 2006, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no jo autorizovanej servis.... ale našel mi známej co objednává autodíly jeden... resp. nabízeli jenom jeden na netu... možná že ten druhý je dražsí... musím pořádně zjistit jaký to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no jo autorizovanej servis.... ale našel mi známej co objednává autodíly jeden... resp. nabízeli jenom jeden na netu... možná že ten druhý je dražsí... musím pořádně zjistit jaký to je. Ja hlavne musim zistit,kolko tych cidiel tam mam A co sa tyka toho skubania,zacina to byt docela nebezpecne zivotu,ked chcem vojst z vedlajsej do krizovatky ,iba sa modlim aby mi to nebodaj neskapalo ;D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 vím přesně jak to myslíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Aky mas motor?!Hodim ti obrazky z Dp ak nemas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Mě se stává tak 1x za měsíc (už jsem to psal jinde) že začnou brutálně lítat otáčky od 300 do 2000 a začne to házet autem jako blázen. Většinou se to stává na křižovatce na volnoběh. Je to jako by se zbláznila ŘJ nebo nějaké čidlo. Musím vždy vypnout motor a hned ho zase nastartovat a auto jede bez sebemenších problémů dál Vůbec nevím čím to je, na VAGu vše OK !! Že by se zbláznilo nějaké čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Mě se stává tak 1x za měsíc (už jsem to psal jinde) že začnou brutálně lítat otáčky od 300 do 2000 a začne to házet autem jako blázen. Většinou se to stává na křižovatce na volnoběh. Je to jako by se zbláznila ŘJ nebo nějaké čidlo. Musím vždy vypnout motor a hned ho zase nastartovat a auto jede bez sebemenších problémů dál Vůbec nevím čím to je, na VAGu vše OK !! Že by se zbláznilo nějaké čidlo? Je to mozne,ale asi to nebude cidlo otacok motora.To sa prejavuje nahlym sekom to jest otacky v momente padnu na 0 a hned sa vratia ,dakedy je to sprevadzane aj skapanim motora.Skus si vycistit skrtiacu klapku a hodit to este na VAG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 mam motor jako ty. 16V 100 kobylel pod kapotou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Takze mame iba jeden snimac otacok Prikladam fotos: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 díkes.. z čeho to máš? etka? ta se dá někde stáhnout z netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Z DP Fabia V etke to nieje az tak detailne pokreslene .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 tak to jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Mě se stává tak 1x za měsíc (už jsem to psal jinde) že začnou brutálně lítat otáčky od 300 do 2000 a začne to házet autem jako blázen. Většinou se to stává na křižovatce na volnoběh. Je to jako by se zbláznila ŘJ nebo nějaké čidlo. Musím vždy vypnout motor a hned ho zase nastartovat a auto jede bez sebemenších problémů dál Vůbec nevím čím to je, na VAGu vše OK !! Že by se zbláznilo nějaké čidlo? Tankuješ dobré phm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 jasně.. benzina 95 i 98, prašt jako uhod...98 lehce lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Mě se stává tak 1x za měsíc (už jsem to psal jinde) že začnou brutálně lítat otáčky od 300 do 2000 a začne to házet autem jako blázen. Většinou se to stává na křižovatce na volnoběh. Je to jako by se zbláznila ŘJ nebo nějaké čidlo. Musím vždy vypnout motor a hned ho zase nastartovat a auto jede bez sebemenších problémů dál Vůbec nevím čím to je, na VAGu vše OK !! Že by se zbláznilo nějaké čidlo? Tankuješ dobré phm? Ano. OMV, Benzina, Shell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.