sabris Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Ahoj mám yetiho první zimu,stojí v garáži kde se teplota pohybuje okolo pěti stupnu nad,a když jse vyjel za mrazivého počasí čekal jsem že se auto zahřeje daleko rychleji než moje bývalá O1 1,9tdi 81kw.máte někdo podobné poznatky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 U 1.4 TSI normální stav. Za mrazů kolem -10°C se ti třeba olej ohřeje na provozní teplotu 90°C třeba až po 25 a více km (záleží, jak tomu budeš "nakládat"). Pak stačí jet z nějakého kopce bez plynu a uvidíš, jak začne tato teplota zase klesat. Pokud tedy máš možnost ji zobrazit na MaxiDOTu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabris Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Padající teploty jsem si také všiml,čekal jsem ale že o proti O1 tomu bude jinak,dnes jsem namontoval zimní clonu tak jsem zvědav zda snad aspon trochu pomuže. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/plexi-ofuky-oken-zimni-clony/skoda-yeti-13-zimni-clona-predni-masky-horni-id:10009.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 1.2 TSI a 1.4 TSI jsou tímto jevem docela známy. Jen s tím rozdílem, že 1.4 začne topit o něco dříve, než 1.2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 (editace) tak já to mám právě naopak, firemní fíbina 1.2 TSI to už po 3km znatelně teplý vzduch man. klima a v Toledu 1.4 TSI DSG až po 10km, ještě že mám vyhřejvaný sedačky. Editováno: 30. Prosinec 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Fabia je z jakého roku? Já zapomněl na to, že ty novější topí dřív... Ovšem moje 1.2 TSI 2010 je na tom bídně. Tady jsem našel svůj report týkající se zahřívání 1.4 TSI za mrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Mam taky 1,4 ku v Yetim,nez se motor ohreje,trva to hodne dlouho.Nejake pokusy s clonou tu kluci provadeli,ale vysledky nejsou nijak oslnive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabris Vloženo 30. Prosinec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 První poznatky po namontování zimní clony jsou pozitivní,yeti se ohříval podstatně rychleji než před montáží,i nadále jsem pak bedlivě sledoval teplotu kapaliny a oleje a vše v pohodě takže jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 ahoj,dal si i spodní kryt? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 Ahojte,tak zatím jsem mile překvapen se zimní clonou,při těchto mrazech si příště dám i tu spodní clonu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.