terezka30 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Cau Te, při prvním stupni ventilatoru mi to vrze, ma někdo tenhle problém? Da se promazat, nebo něco takového? Rozebiral uz to někdo? Dik Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agent007 Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Už se to tu řešilo několikrát a výsledkem je rozebrat půl auta. Hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Ja hledal, ale nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 agent007 se zřejmě spletl o ventilátoru na SII tady nic není jen na SI : http://forum.skodahome.cz/topic/122160-vrz%C3%A1n%C3%AD-v%C4%9Btr%C3%A1ku-klimatizace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 4. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Takze nikomu to nedela na supu II?? Jak se k tomu nejlepe dostat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KMINGUN Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 Zdravím, dělá - hlavně v zimním období, kdy teplota klesne k nule, a po zahřátí vnitřku vozu tak po cca 3 minutách přestane. Pravděpodobně nějaké pnutí / smrštění použitého materiálu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brano666 Vloženo 26. leden 2015 Sdílet Vloženo 26. leden 2015 (editace) Zdravim. Robí to aj mne, také pískanie,vrzganie...dosť nepríjemné...dá sa dementovať ventilátor a premazať,ale funguje to len pár minút...asi len výmena za nový kus... Editováno: 26. leden 2015, autor: brano666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tampere Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ano i mě to občas uděla...zatim jsem to nijak neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Take to ted nejak sleduji v zime,kdyz je auto studene,nez se trochu ohreje.Projevuje se jako by slabe hvizdani.Tak nevim,jestli to je stejne.U me je to na stupen 3 a vsiml jsem si,ze to dela pouze pokud bezi vzduch i smer celni sklo.Pokud prepnu treba pouze vzduch na sebe,tak to prestane.Ale ve vetsine nastaveni,vcetne automatickeho to na celni sklo jde,takze to piska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Cizek Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Nazdárek ! měl jsem vrzání ventilátoru na SII . Musím Vám říct že to byla pakárna na 4 dny, ale jen moji vinou, protože je ze začátku člověk nezkušený a hloupý : - D mesíte sundat kastlík u spolujezdce , nejhorší bude šroub pod kritkou otvírání, to je pakárna se tam dostat vycvaknout ho, to si poradíte nějak. Vyndáte ventilátor - celý!! nestříkejte jako já všude to je obrovská chyba dojde ke zkratu . nasříkejte jen malinko přímo na tu hřídelku ventilátoru konkor . POZOR : nesmí se to dostat dolu na to vynutí, to byste to podělali jako já. Nestříkejte vubec nikam , ani na tu elektroniku co u toho je , pouze z vrchu na tu hřídelku. Ono to steče postupně, mužete otáčet na prázdno až zvuk zmizí. Pokud to někde přepísknete a dostane se to tam kam nemá a ventilátor pojede jen heslovitě a jen občas na malou rychlost, musíte znova vyndat a celý ventilátor dát do benzínového čističe, nechte pusobit asi 20min a pak 2 dny nechce vysušit. Hodně uživatelů si myslí že je ventilátor na vyhození a není to pravda.. funguje to skvěle a je po problému. Nemohl jsem se smířit s vrzáním a hlavně s nákupem nového za 4 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 @David Cizek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.