Publikováno Leden 5, 201510 r Zdravím, po příchodu prvních mrazů jsem nemohl nastartovat tak sem to zkusil nakopnout přes startovací stanici. To se povedlo ale od té doby mi nefunguje větrák na topení ( dvou zónový klimatronik). Před nastartováním se na maxidotu objeví olejnička a hlásí čidlo oleje do dílny a poslední závada co jsem objevil je, že nesvítí couvací světla. po napíchnutí na vag to vyplivlo spoustu chyb ale to bylo jen z nedostatku proudu, ale pár chyb s tym nesouviselo - řídící jednotka klimatizace, to olejové čidlo, dál si nepamatuji.. nemáte nějaké tušení čím by to mohlo bít a jestli je to všechno nějak souvisejíc? Octavia ii 1.9tdi 77kw manuál př.
Leden 6, 201510 r Autor Tak přátelé znova se mi potvrdilo že lidská blbost je nekonečná, po všelijakém dumání, zkoušení a měření jsem chybu vyřešil, když už jsem po šesté kontroloval pojistky, tak jsem našel jednu prasklou na pozici 4 - topení klimatizace a světla zpátečky. Takže jsem vyměnil pojistku a vše funguje, nikdy by mě nenapadlo že bude topení a světla zpátečky na jedné pojistce. Cvičně sem rozebral půlku motoru a za ušetřené peníze si jdu koupit brýle aby se to neopakovalo. Tak snad to někdy někomu pomůže když najednou přestane jít zpátečka a topení. Šťastné kilometry.Zdarec Upraveno Leden 6, 201510 r od Plechy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.