Publikováno Leden 6, 201510 r Zdravím, mám problém s autorádiem škoda auto DX (s navigací). Po odpojení baterie jsem musel sehnat pin kód u prodejců škoda, ten jsem podle pokynů zadal, ale píše mi to, že je falešný (německy). Nevím si s tím rady co mám dělat, nechci kupovat jiné.
Leden 6, 201510 r No vše jde odkodovat,ale machři co to umějí chtějí za to nemalé peníze. Sežen kod k rádiu od koho jsi jej koupil. Vyjde to mnohem levněji!
Leden 6, 201510 r Autor Je to přímo original DX autorádio. V autoservisu mi dali kód, ale nefunguje to.
Leden 6, 201510 r No já ti věřím že to je orig. DX autorádio. A podle čeho,nebo na základě čeho ti dali kod k rádiu.
Leden 6, 201510 r Autor Podle vyrobního kodu autoradia + chtěli techničák. Ale kod zřejmě nesouhlasí, nevím v čem je tam problém. Zítra budu obvolávat lidi, snad to někdo odkoduje a zprovozní.
Leden 6, 201510 r No jestli to bylo podle výrobního kodu autorádia,tak nemůže být problem! Teda jestli někdo nepřelepil štítek. Tak zítra písni co jsi zjistil.
Leden 7, 201510 r Pokud myslíš (Škodu DX - autorádio navigaci) tak pokud nesouhlasí PIN podle tkzv. skz tak je to divné. Jinak pin ti vyčtou při spojení s autorádiem borci co ho opravují atd. Ale cena je různá cca 500 - 1000 Kč za kus. Jsem si nechal teď počešťovat dovezenou navigaci z GB a stálo mě to 500Kč PIN jsem znal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.