Marltm77 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Zdravím, mám problém s autorádiem škoda auto DX (s navigací). Po odpojení baterie jsem musel sehnat pin kód u prodejců škoda, ten jsem podle pokynů zadal, ale píše mi to, že je falešný (německy). Nevím si s tím rady co mám dělat, nechci kupovat jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 No vše jde odkodovat,ale machři co to umějí chtějí za to nemalé peníze. Sežen kod k rádiu od koho jsi jej koupil. Vyjde to mnohem levněji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marltm77 Vloženo 6. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Je to přímo original DX autorádio. V autoservisu mi dali kód, ale nefunguje to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 No já ti věřím že to je orig. DX autorádio. A podle čeho,nebo na základě čeho ti dali kod k rádiu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marltm77 Vloženo 6. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2015 Podle vyrobního kodu autoradia + chtěli techničák. Ale kod zřejmě nesouhlasí, nevím v čem je tam problém. Zítra budu obvolávat lidi, snad to někdo odkoduje a zprovozní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 No jestli to bylo podle výrobního kodu autorádia,tak nemůže být problem! Teda jestli někdo nepřelepil štítek. Tak zítra písni co jsi zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 Pokud myslíš (Škodu DX - autorádio navigaci) tak pokud nesouhlasí PIN podle tkzv. skz tak je to divné. Jinak pin ti vyčtou při spojení s autorádiem borci co ho opravují atd. Ale cena je různá cca 500 - 1000 Kč za kus. Jsem si nechal teď počešťovat dovezenou navigaci z GB a stálo mě to 500Kč PIN jsem znal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.