brrrrm Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 @Qombo skús u Gabriela v Barci. Mne to tam spravili v októbri 2017, asi polroka som s nimi bojoval! :D Alebo potom si nájdi na webe/facebooku týpka Motorrdiag, je z KE a vie robiť všetky takéto prasačinky, ale už to na záruku určite nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qombo Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 @Thief1 zaujimave len sa obavam ci nenarobim viacej skody ako uzitku nieje tu niekto kto to skusal takto doma? @brrrrm dakujem skusim napisat do grabrielu a hej posledna moznost bude motorrdiag pocul som uz o nom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ja sa na to chystám, mám už stiahnutý novší FW, avšak mne rádio práveže funguje bezchybne, tak sa až tak neponáhľam s tým. Predpokladám, že si z Košíc. Ak by som sa hecol do upgradu v nejakom dohľadnom čase, viem posunúť know how ďalej z prvej ruky. Ja som taktiež priamo z KE, mám aj vcds na zápis XOR hodnoty, takže neostane v rádiu žiadna stopa po update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qombo Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 tak ked budes mat cas napis a povies si cenu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domiix Vloženo 2. Únor 2022 Sdílet Vloženo 2. Únor 2022 @Qombo zhodou okolností taktiež riešim rovnaký problém, prednedávnom som bola v Morise na servisnú prehliadku a spomínala som im tam problém s Bolerom, pán nevedel o čom presne hovorím tak som mu povedala akú presne verziu firmware mám a akú chcem.. o 2 týždne mám termín na ten update tak som zvedavá ako to skončí.. celkom si ma zneistil, či nebudú nakoniec vymýšľať, že sa to nedá 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qombo Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 zachvilu tam idem na vymenu oleja tak tam asi musim urobit bordel :D :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domiix Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Najnovší FW flashnuty, všetko už funguje ako má. 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Zdravím. Měl jsem fabii 2018 a normálně položka virtual surround šla aktivovat a bylo to znát na kvalitě. Mám novější 12/20 a položka nejde aktivovat. Nevíte někdo proč? díky Rádio mám stále stejné, style výbava také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Pri FM/DAb radiu to nejde. Zdroj signalu musi byt SD/USB/BT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 4. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 super, děkuji, už jsem to zkoušel. měl jsem pocit že v minulé F3 to fungovalo stále, ale asi jsem to vždy zkoušel při poslechu SD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2022 Na radio to nefungovalo nikdy, minimalne nie FM. DAB som nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.