Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@Qombo skús u Gabriela v Barci. Mne to tam spravili v októbri 2017, asi polroka som s nimi bojoval! :D

Alebo potom si nájdi na webe/facebooku týpka Motorrdiag, je z KE a vie robiť všetky takéto prasačinky, ale už to na záruku určite nebude.

@Thief1 zaujimave len sa obavam ci nenarobim viacej skody ako uzitku nieje tu niekto kto to skusal takto doma? 

@brrrrm dakujem skusim napisat do grabrielu a hej posledna moznost bude motorrdiag pocul som uz o nom :D 

Ja sa na to chystám, mám už stiahnutý novší FW, avšak mne rádio práveže funguje bezchybne, tak sa až tak neponáhľam s tým. 

Predpokladám, že si z Košíc. Ak by som sa hecol do upgradu v nejakom dohľadnom čase, viem posunúť know how ďalej z prvej ruky. Ja som taktiež priamo z KE, mám aj vcds na zápis XOR hodnoty, takže neostane v rádiu žiadna stopa po update. 

tak ked budes mat cas napis a povies si cenu 😉

@Qombo zhodou okolností taktiež riešim rovnaký problém, prednedávnom som bola v Morise na servisnú prehliadku a spomínala som im tam problém s Bolerom, pán nevedel o čom presne hovorím tak som mu povedala akú presne verziu firmware mám a akú chcem.. o 2 týždne mám termín na ten update tak som zvedavá ako to skončí.. celkom si ma zneistil, či nebudú nakoniec vymýšľať, že sa to nedá 😄

zachvilu tam idem na vymenu oleja tak tam asi musim urobit bordel :D :D 

• 2 týdny později...

Najnovší FW flashnuty, všetko už funguje ako má. 😊

20220216_173429.jpg

• 5 měsíců později...

Zdravím. 

Měl jsem fabii 2018 a normálně položka virtual surround  šla aktivovat a bylo to znát na kvalitě.

Mám novější 12/20 a položka nejde aktivovat. Nevíte někdo proč? díky

Rádio mám stále stejné, style výbava také.

20220803_174720.jpg

Pri FM/DAb radiu to nejde. Zdroj signalu musi byt SD/USB/BT

super, děkuji, už jsem to zkoušel. 

měl jsem pocit že v minulé F3 to fungovalo stále, ale asi jsem to vždy zkoušel při poslechu SD.

Na radio to nefungovalo nikdy, minimalne nie FM. DAB som nemal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.