Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@Qombo skús u Gabriela v Barci. Mne to tam spravili v októbri 2017, asi polroka som s nimi bojoval! :D

Alebo potom si nájdi na webe/facebooku týpka Motorrdiag, je z KE a vie robiť všetky takéto prasačinky, ale už to na záruku určite nebude.

@Thief1 zaujimave len sa obavam ci nenarobim viacej skody ako uzitku nieje tu niekto kto to skusal takto doma? 

@brrrrm dakujem skusim napisat do grabrielu a hej posledna moznost bude motorrdiag pocul som uz o nom :D 

Ja sa na to chystám, mám už stiahnutý novší FW, avšak mne rádio práveže funguje bezchybne, tak sa až tak neponáhľam s tým. 

Predpokladám, že si z Košíc. Ak by som sa hecol do upgradu v nejakom dohľadnom čase, viem posunúť know how ďalej z prvej ruky. Ja som taktiež priamo z KE, mám aj vcds na zápis XOR hodnoty, takže neostane v rádiu žiadna stopa po update. 

tak ked budes mat cas napis a povies si cenu 😉

@Qombo zhodou okolností taktiež riešim rovnaký problém, prednedávnom som bola v Morise na servisnú prehliadku a spomínala som im tam problém s Bolerom, pán nevedel o čom presne hovorím tak som mu povedala akú presne verziu firmware mám a akú chcem.. o 2 týždne mám termín na ten update tak som zvedavá ako to skončí.. celkom si ma zneistil, či nebudú nakoniec vymýšľať, že sa to nedá 😄

zachvilu tam idem na vymenu oleja tak tam asi musim urobit bordel :D :D 

• 2 týdny později...

Najnovší FW flashnuty, všetko už funguje ako má. 😊

20220216_173429.jpg

• 5 měsíců později...

Zdravím. 

Měl jsem fabii 2018 a normálně položka virtual surround  šla aktivovat a bylo to znát na kvalitě.

Mám novější 12/20 a položka nejde aktivovat. Nevíte někdo proč? díky

Rádio mám stále stejné, style výbava také.

20220803_174720.jpg

Pri FM/DAb radiu to nejde. Zdroj signalu musi byt SD/USB/BT

super, děkuji, už jsem to zkoušel. 

měl jsem pocit že v minulé F3 to fungovalo stále, ale asi jsem to vždy zkoušel při poslechu SD.

Na radio to nefungovalo nikdy, minimalne nie FM. DAB som nemal

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.