Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

@Qombo skús u Gabriela v Barci. Mne to tam spravili v októbri 2017, asi polroka som s nimi bojoval! :D

Alebo potom si nájdi na webe/facebooku týpka Motorrdiag, je z KE a vie robiť všetky takéto prasačinky, ale už to na záruku určite nebude.

Vloženo

Ja sa na to chystám, mám už stiahnutý novší FW, avšak mne rádio práveže funguje bezchybne, tak sa až tak neponáhľam s tým. 

Predpokladám, že si z Košíc. Ak by som sa hecol do upgradu v nejakom dohľadnom čase, viem posunúť know how ďalej z prvej ruky. Ja som taktiež priamo z KE, mám aj vcds na zápis XOR hodnoty, takže neostane v rádiu žiadna stopa po update. 

Vloženo

@Qombo zhodou okolností taktiež riešim rovnaký problém, prednedávnom som bola v Morise na servisnú prehliadku a spomínala som im tam problém s Bolerom, pán nevedel o čom presne hovorím tak som mu povedala akú presne verziu firmware mám a akú chcem.. o 2 týždne mám termín na ten update tak som zvedavá ako to skončí.. celkom si ma zneistil, či nebudú nakoniec vymýšľať, že sa to nedá 😄

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Zdravím. 

Měl jsem fabii 2018 a normálně položka virtual surround  šla aktivovat a bylo to znát na kvalitě.

Mám novější 12/20 a položka nejde aktivovat. Nevíte někdo proč? díky

Rádio mám stále stejné, style výbava také.

20220803_174720.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...