Leden 25, 20223 r @Qombo skús u Gabriela v Barci. Mne to tam spravili v októbri 2017, asi polroka som s nimi bojoval! :D Alebo potom si nájdi na webe/facebooku týpka Motorrdiag, je z KE a vie robiť všetky takéto prasačinky, ale už to na záruku určite nebude.
Leden 28, 20223 r @Thief1 zaujimave len sa obavam ci nenarobim viacej skody ako uzitku nieje tu niekto kto to skusal takto doma? @brrrrm dakujem skusim napisat do grabrielu a hej posledna moznost bude motorrdiag pocul som uz o nom :D
Leden 28, 20223 r Ja sa na to chystám, mám už stiahnutý novší FW, avšak mne rádio práveže funguje bezchybne, tak sa až tak neponáhľam s tým. Predpokladám, že si z Košíc. Ak by som sa hecol do upgradu v nejakom dohľadnom čase, viem posunúť know how ďalej z prvej ruky. Ja som taktiež priamo z KE, mám aj vcds na zápis XOR hodnoty, takže neostane v rádiu žiadna stopa po update.
Únor 2, 20223 r @Qombo zhodou okolností taktiež riešim rovnaký problém, prednedávnom som bola v Morise na servisnú prehliadku a spomínala som im tam problém s Bolerom, pán nevedel o čom presne hovorím tak som mu povedala akú presne verziu firmware mám a akú chcem.. o 2 týždne mám termín na ten update tak som zvedavá ako to skončí.. celkom si ma zneistil, či nebudú nakoniec vymýšľať, že sa to nedá 😄
Srpen 3, 20223 r Zdravím. Měl jsem fabii 2018 a normálně položka virtual surround šla aktivovat a bylo to znát na kvalitě. Mám novější 12/20 a položka nejde aktivovat. Nevíte někdo proč? díky Rádio mám stále stejné, style výbava také.
Srpen 4, 20223 r super, děkuji, už jsem to zkoušel. měl jsem pocit že v minulé F3 to fungovalo stále, ale asi jsem to vždy zkoušel při poslechu SD.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.