Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To je nezvyk, nejsou ta kola nějaká malá? ;)

Ale pořád to s nimi vypadá pěkně. Bílá je sice peklo na údržbu, ale tomu autu vyloženě sluší. :kol-47:

Já budu mít upečené Contíky až někdy za 14 dní... :(

Vloženo

Jelikoz jsem asi opravdu blázen pustil jsem se do predelání svetel na naklápecí.

Po prvním dni jsou : svetla na aute, protahany kabely do kabiny, doplnený do svornkovnic na svetla , takze nemam konektory 7 pin ale 10 pin, no a rovnou se natahly kable pro případný tempomat :-) ten pripadný se bude delat i se svetlama asi rovnou jelikož packy tu mam konektory taky :-) par foto z operace :-)JInak v sobotu se musim vrhnout na zeny Rumíka nakoupila jsi nejaký díly a chce je tam vlozit :-)

post-72115-0-96261300-1446618263_thumb.j

post-72115-0-95438900-1446618291_thumb.j

post-72115-0-90255900-1446618319_thumb.j

post-72115-0-90686300-1446618344_thumb.j

post-72115-0-49963800-1446618365_thumb.j

post-72115-0-00228100-1446618392_thumb.j

post-72115-0-78803500-1446618411_thumb.j

post-72115-0-72263600-1446618490_thumb.j

post-72115-0-70052600-1446618523_thumb.j

Vloženo

Taky z ní mam vítr bohužel se jinak nedostanes dozadu ke konektoru na pácky aby jsi v nem mohl pinovat a tak tak musela ven no a jinak neboj dam velký bacha aby vse sedlo a nevrzalo

Vloženo

Jenom abych měl jasno, naklápěcí světla = natáčecí světla?

Tempomat je na 1.9 TDI (na silnější motory obecně) super věc. Skoro bych řekl že lepší než natáčecí světlomety. U těch je sice fajn, že člověk vidí o trochu líp do levých zatáček a neoslňuje tolik protijedoucí v pravých, ale určitě to není takový rozdíl, abych kvůli tomu kuchal přístrojovku. :)

Vloženo

Jasne natačecí svetla hele jel jsem s tim a pak tu samou trasu bez naklápení a nebe a dudy a tak jsem si řekl ze to proste chci , samo ze uz dodelávám i tempomat abych pak nemusel znova sundávat palubku jinak mi na 4 rychlostní stupeň hucí vetrák tak na ten taky musím kouknout proc to delá :-) takze kvůli ventilátoru by musela stejne za chvíly dolu tak jako tak tak so te ted natahá vse do svazků tak jak má bejt a bude to super

Vloženo

Tak, pravda, je to předface, ty mají užší kužel, víc soustředěný na střed, takže natáčení může mít větší efekt než u face. Nemá navíc to předface natáčecí světlo jinou geometrii, třeba trochu lepší rozprostření kužele?

Každopádně tempomat je docela návyková záležitost a PD jezdí narozdíl od CR skoro zadarmo tempomat netempomat. :)

Vloženo

To mi právě taky přijde.

Včera v noci jsem jel zase s předface bez natáčení a jak říkám, nepřišla mi to taková hrůza, jak někteří prezentují. Ale auto mělo před pár lety zbořený čumák, takže jsou obě světla skoro nová a tím pádem ještě nemají zašpiněnou čočku - to je podle mě největší neduh předface světel.

Každopádně s natáčením jsou určitě lepší než bez. Pokud tedy nechceš vyměnit halogen za HID... ;)

Vloženo

Podľa mňa aj s HID sadou to bude o ďalší level vyššie. Inak neviem odkiaľ sa tam do tej šošovky dostane špina, keďže je tam tak isto prachovka ako to je aj na svetlach po FL. Jedine, že by niekto jazdil bez toho.

Sekyji: Obdivujem ťa, že sa do takýchto premieň púšťaš, ja by som prijal tiež natáčacie svetlomety. Keď chodím na Fabii po FL tak sa mi to veľmi páči.

Vloženo

Tak vezmu to popořadě:-) čočky na všech mých světlech jsou čisté ,jelikož se rozebrali a vyčistily  to je samozdřejmé :-) jinak neříkám ze nenatáčecí čočky svítí špatně řekl bych ze svítí dobře ,Ale jelikož dost jezdím večer a v noci , a pan v Bechyni má předface s naklápěním a ja si s tim v noci sjel no tak to je o odst lepší třeba ty srnky v pangejtu jsou fakt vidět o dooost drív :-D a oto mi jde :-) A Hlavne popravde :-D asi jsem uchyl, ale kdo ma udelaný cerný svetla s naklápením ?:-D odpovím si sám jooo vlastne nikdo :-D a to me taky hřeje na srdci :-D Jinak kdyby me celá ta prestavba nevysla na mín nez nová svetla, vysral bych se na to ale bylo to za pusu :-) mimochodem skládám díly na ostříkovače ,ale nevím zda se mi chce vrtat nárazník :-D Jinak hid sadu jsem nemel a byl jsem upozorněn ze do tech naklápěcích svetel az to dám ze mi urazí muj elektrikář ruce :-D pac to nejak vypaluje tu jednotku naklápění a on uz to 2 x resil :-D Takze tam budou osram Silverstar a casem asi nightbraker limited :-)

Vloženo

Na to jsem právě narážel - xenon způsobí při zažehnutí výboje takový náraz, že to odpaluje natáčecí elektroniku. Výbojky by musely mít samostatné napájení, jinak... :kol-43: 

Vloženo

Asi tak nejak ale ja tam zatím venony dávat nehodlá a az si to usmyslím reknu svému elektrikáři a ten mi to vymyslí tak aby to fungovalo a nic to neodpalilo

Vloženo (editace)

Jak to tak bývá musel jsem dát trochu lásky i ženě ;-) takže dostala naslapy, světla verze 2 , a když viděla moji grafickou chtěla ji taky tak i radicku ;-) jinak cervenej se blíží snad uz k finále s elektrikou je tam toho nějak moc :-P

post-72115-0-78596000-1447139956_thumb.j

post-72115-0-09783800-1447140250_thumb.j

post-72115-0-57529900-1447140282_thumb.j

post-72115-0-20885300-1447140312_thumb.j

Editováno: , autor: sekyji
Vloženo (editace)

Taaak jen pro info uz ožil i cervenej tempomat i corner i bending light funguje foto časem je to hrozne spinavy

Editováno: , autor: sekyji

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...