sekyji Vloženo 29. Září 2015 Autor Vloženo 29. Září 2015 Jinak mi zena v sobotu rekla pojd a nalestily a vycistily jsme celý vuz parada když mate tak super přítelkyni :-) 2 Citovat
Ozi Toretto Vloženo 29. Září 2015 Vloženo 29. Září 2015 Jo ja si myslim, ze vic jich neni a musim rict, ze nazivo fakt super Citovat
PyroSVK Vloženo 29. Září 2015 Vloženo 29. Září 2015 Neboj sa, ona určite niečo bude chcieť... to tak väčšinou je ked sú velmi ochotné Inak room paráda Citovat
sekyji Vloženo 30. Září 2015 Autor Vloženo 30. Září 2015 Pyro : Maš recht zrovna ji scháníme new auto tak kdo myslis ze s tim ma starosti , kdo na tom bude delat servis a tak :-) Citovat
sekyji Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Vloženo 7. Říjen 2015 Jako myslíte ze spíím ????Néé ja uz týden nespínm jen chodím do práce a po práci do garáže a proc?????? No prece protože stavím druhýho roomstera :-D Takze jsme prítelkyni tak dlouho kupovali benzínovou Fabii II , az jsme z toho koupily Roomstera v nafte :-D no a pak jsem ho zavezl na dílnu a uz to zaclo :-) Jen pro info room se koupil s prasklím celním oknem ,nefunkčním zámkem zadních dveří plus nefunkcní elektrikou zadních dveří, nejakou kospmetikou a spatnýma tlumičema. Jiz opraveno : Kabeláž zadních dveří, zámek zadních dveří , při té příležitosti dány i diody na podsvetlení SPZ, pak dány diody na osvetlení interieru, rozebrán predek kde byl zjisten prokleplý intercooler takze výmena cooleru, výmena svetel , výmena oleje a filtrů, dnes výmena čelního skla plus spasování předku , výmena tlumičů a pak se uvidí. Citovat
peterv Vloženo 7. Říjen 2015 Vloženo 7. Říjen 2015 super červená farba pristane viac dáme, takže priateľka by mala dostať RECARO EDITION a ty si popracuj na BROWN EDITION 1 Citovat
sekyji Vloženo 7. Říjen 2015 Autor Vloženo 7. Říjen 2015 Bohuzel jsem na tu červenou asi ujetej a líbí se mi víc, nýbrž brown edition je skoro plná to muj room je oproti tomudle chudák holej :-D Citovat
sekyji Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Vloženo 8. Říjen 2015 takze včera vymeneno IC , vyřezáno sklo , opravena střecha u skla (byly tam uz bublinky tak vybrousit a pekne natřít a nalakovat ) , vyměněn podběh, složen předek , dneska rozvody, tlumiče , a kabinový filtr a snad to bude vše ok:-) 4 Citovat
sekyji Vloženo 8. Říjen 2015 Autor Vloženo 8. Říjen 2015 Díky snažím se ale bez kamarádu bych to nedával :-) 1 Citovat
ASPIRE Vloženo 8. Říjen 2015 Vloženo 8. Říjen 2015 Jo jo kamosi se hodi a jeste k tomu kdyz jsou sikovni Ale jinak dobra prace a vyber druheho auta Citovat
sekyji Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Vloženo 9. Říjen 2015 Jasan my jsme tady jestě prý divný a pomáháme si každý umí něco a každý se snaží pomoct. což je super . Jinak rozvody namotaný předek složenej, aby to měla přítulka jiný má masku a listu místo černý v karbonový folii.okno nastrojeny , stěrače přelakovaný. zadní tlumiče vyměnený.Dnes: Naladit graf rozvodů, sestřelovat svetla, vymenit pilovej filtr, vymenit naftovej filtr a je to snad všechno :-) pak uz jen umít naleštit oba rumíky a udelat pár fotek :-) Citovat
Malta Vloženo 9. Říjen 2015 Vloženo 9. Říjen 2015 o fólii na lištu masky už uvažuji dlouho, nicméně, nevím jaká by to měla být aby šla takhle krásně nalepit, aniž by se někde krabatila? Karbon bych zrovna nemusel, ale černou matnou jo. BTW: co budeš dělat s tím důlkem na kapotě, necháš tak? Citovat
sekyji Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Vloženo 9. Říjen 2015 Jn tvarovatelná folie se dá normálne koupit v reklamce. Jinak co budu delat s důlkem???No prece schánet kapotu v barve :-) Citovat
Losky83 Vloženo 9. Říjen 2015 Vloženo 9. Říjen 2015 Kolego, to ty auta se snažíš vždy koupit v nejhorším stavu, aby si musel 90% auta předělat? 1 Citovat
sekyji Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Vloženo 9. Říjen 2015 (editace) Nee to zas ne, ale klido koupim s nejakou prácí a rád si na tom něco udelám baví me to :-) jinak chci aby bylo fajn po motorový stránce a zbytek si udělám :-) Třeba ten celnák dost lidí odradil a přitom je to otázka par korun a chvíle práce :-) když mate teda to potřebný nářadí PS: A nebaví mě tuctový auta chci ,abych si svoje auto vždy poznal, proto ty úpravy aby to nebylo jako všechny a taky člověk ví kde se to auto pohybuje :-) PS: prej něco dostanu na svého rooma za to ze jsem tak sikovnej :-) Editováno: 9. Říjen 2015, autor: sekyji Citovat
Malta Vloženo 9. Říjen 2015 Vloženo 9. Říjen 2015 ... a příslib hezkého večera už je určitě samozřejmostí co Citovat
sekyji Vloženo 9. Říjen 2015 Autor Vloženo 9. Říjen 2015 Nooo.....snad jooo , ale nebyl bych si tim 100% jistej :-D Furt jeto žena stačí blbej vtip a je po...... Citovat
sekyji Vloženo 10. Říjen 2015 Autor Vloženo 10. Říjen 2015 Taaaak vite co jsem dostal????New volant:-) mam uzasnou zenu proste:-) a kluci uz si povidaj spolu a kamarádí se 4 Citovat
marfan Vloženo 10. Říjen 2015 Vloženo 10. Říjen 2015 Keď vidím sekyji ten tvoj Roomster tak si myslím že ten musí mať ale 300koní, ten nárazník plus tie disky úplne k tomu sedia. Ten druhý Roomster zasa ako rodinné vozítko. A chválim volant, ja si budem musieť dať prešiť môj lebo začína byť zodraný. Citovat
Richiis Vloženo 11. Říjen 2015 Vloženo 11. Říjen 2015 Červený Roomster je boží. Špatný není i ten cappucinový. Nicméně, na ten cappucinovej bych dal žlutou fólii na mlhovky, vypadalo by to dobře, prokoukl by více předek. Citovat
sekyji Vloženo 12. Říjen 2015 Autor Vloženo 12. Říjen 2015 Díky všem , zenu mam opravdu skvělou:-) a ani s capuchinem není vsem dnum konec jen bych sprominutim musel suk** bankéřku byl nejakej rozpočet do toho jsem se potreboval vejít a udelat to nejdůležitější :-) jinak druhou nejdůležitější věc uz mam taky hotovou a to je pořádnej nájezd do garáže :-) takze konecne uz ne po fosinkach :-)Jinak plan na příští tejden je začít dělat motor na cerveným ale nevím jak moc to půjde jelikož do toho padne penez jak sra*ek :-) Jinak přikládám par foto vnitrku capuchina a ještě jednu mího volantu :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.