Losky83 Vloženo 21. Říjen 2015 Vloženo 21. Říjen 2015 Motůrek vypadá zdravě [emoji6] Už se těším na ten interiér, volant a fofrklacek vypadá elegantně a ve správné barvě [emoji106] Citovat
sekyji Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Vloženo 22. Říjen 2015 tááák světla verze 4 hotové je to poslední verze nic lepšího uz tam snad dat nejde :-) 1 Citovat
sekyji Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Vloženo 26. Říjen 2015 Taaak, no co bych asi tak řekl :-) když se to sere tak se to sere :-) V sobotu jsme ladily a včera jsem začal připravovat zimáky:-) Barvu si můžete tipnout :-) No zpět k sobotě a lazení:-) Přijedu na brzdu zakurtnujem , vše ok , naladí se první soft :-) 116Kw , i pán říkal to je hrozne málo :-D a sel přidat, druhý soft , 122kw , říkám stále šeredně málo, tak zase přidal a 130kw , říkám hezký ale chtělo by to víc a pan ladič říká ,to je divný mělo by tam bejt víc, tak jsme začli koumat graf a zjistily ze to má malý spodek , tak pan vzal meřák a šli jsme meřit podtlaky, 1. podtlak pro ovládání turba , v pořádku, jako druhej jsme vzali podtlak hlavní a ejhle nic :-D tak jsme začli koumat a hledat proč a ejhle mam praskle kolinko co vede z podtlakovky do posilovače,no a co s tim v sobotu ve tri udeláte???to vám reknu uplne presne nic !!!takze pojedu na doladení ale pan uplne v pohode říkal stane se :-) Citovat
sekyji Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Vloženo 26. Říjen 2015 čekám tak min 140kw a max 150 kw :-) Citovat
Malta Vloženo 26. Říjen 2015 Vloženo 26. Říjen 2015 a co převodovka, spojka, zvládnou to, nebo je také čeká "upgrade"? Citovat
sekyji Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Vloženo 26. Říjen 2015 No spojka dostane casem preoblození hds 57 ale zatím teda cumim ze drží kluci tvrdí ze do 200 koní by to mělo být v klidu, jinak převodovka v klidu ale asi tam dam kvůli spotrebe dlouhou EWT z fabie ma delší kvalty nýbrž bych převodovku dávat nemusel Citovat
sekyji Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Vloženo 26. Říjen 2015 takhle zatím vypadají zimáky odrbaný byly az na hliník a ted plnic a pak lak:-) Citovat
sekyji Vloženo 26. Říjen 2015 Autor Vloženo 26. Říjen 2015 Jestli to tak vypadá tak zdání klame jinak jsou to 15ky na zimu ideal :-) hlavne cena gum :-) Citovat
JayBee1 Vloženo 26. Říjen 2015 Vloženo 26. Říjen 2015 Přišlo mi to spíš kvůli šířce, ale asi klame perspektiva. O té ceně mi povídej, solidní zimáky 205/45 R16 s ochranou ráfku do 10 tis. jsou celkem sci-fi. Jestli bude zima se sněhem, tak 195/55 R15 ideál budou. Jestli ale bude podobná té loňské... Obzvlášť až budeš mít těch 200 kobyl, tak budou 195/55 zoufale žiletkózní! Citovat
marfan Vloženo 26. Říjen 2015 Vloženo 26. Říjen 2015 ASR neprestane blikať, v tomto prípade. Na zimu hovoria, že čím užšie tým lepšie. Citovat
JayBee1 Vloženo 26. Říjen 2015 Vloženo 26. Říjen 2015 Koukni na test ADAC - když zakryješ komfort, hluk a valivý odpor a ponecháš jenom parametry mající vliv na bezpečnost, vychází jim nejlépe 225/45 R17 a v těsném závěsu s nejvyrovnanějším výkonem jsou 205/55 R16. Užší pneu mají výhodu jenom v hlubším čerstvém sněhu a tlustší vrstvě břečky nebo vody. Ve všech ostatních podmínkách včetně tenkého poprašku čerstvého sněhu na tom budou širší pneu srovnatelně nebo lépe. Kdyby to bylo aspoň o tom, že jezdíš dohromady třeba měsíc nebo dva v čerstvém sněhu nebo břečce, ale např. vloni u nás byl sníh dohromady asi týden a půl, z toho na silnici dva dny. Dva dny za celou zimu budeš jezdit na bezpečnějších žiletkách, zbylých 149 dní na nebezpečných žiletkách. A to se vyplatí! Ergo v našich podmínkách na Rooma s těžkým 1.9 TDI nic užšího než 195/55 R15 nebrat! Mimochodem, na zimních 205/55 R16 jsem se s dehtovým dvoulitrem něco najezdil, ale trakční kontrolu jsem skoro nezaznamenal a stabilizace mi sáhla do řízení jedinkrát. Přitom vždycky když napadl sníh, jezdil jsem mimo ostřejších zatáček normálně 90 a pořád předjížděl plazící se auta s žiletkami, tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu. Citovat
sekyji Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Vloženo 27. Říjen 2015 ja myslím ze i s 200 koébylama bude 195/55 15 stacit zalezí jak je vyuzijes musíš samozdrejme s rozumem . Jinak tramtadadá :-D PS: Improvizovaná lakovna :-D Citovat
Losky83 Vloženo 27. Říjen 2015 Vloženo 27. Říjen 2015 Je to jen o citu v nohách. Ale je pravda, že když jsem měl zvedlé ASZ na 125 kw, tak stačilo víc přidat a okamžitě hrábě a to jsem měl krouťák krásně roztažený, aby to nedávalo takové kopance a pak zase pád dolů [emoji2] Citovat
sekyji Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Vloženo 27. Říjen 2015 presne takcit v nohách je nejduležitější :-) jinak taky jsem uiz párkrát dolozil a ono to zaclo na suchu hrabat :-D no jo no stává se Citovat
JayBee1 Vloženo 27. Říjen 2015 Vloženo 27. Říjen 2015 (editace) Přesně, je to v noze a hlavně v hlavě. Kdyby člověk jezdil ve vánici/břečce jako v létě, nepomůžou mu sebelepší pneu ani asistenty. Mimochodem, sekyji, jaký mají ty tvé Roomy základní rozměr pneu? Vyhrabal jsem jenom jeden TP od 1.9 TDI a tam byly 195/55 R15. Kdybys měl chvilku, hoď to prosím sem: Jaký máte základní rozměr kol a pneu v TP? Editováno: 27. Říjen 2015, autor: JayBee1 Citovat
sekyji Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Vloženo 27. Říjen 2015 Mas to tam :-) jinak na druhýho juknu az si na to vzpomenu mojeho mam tady okopcenej technicak , browna ne :-) Citovat
marfan Vloženo 27. Říjen 2015 Vloženo 27. Říjen 2015 Na zimu 185/55 r15 myslím, že dobrá voľba. Zorvna teraz mám na aute obuté 195/55r15 zimné Matador Nordicca a neskutočne hučia majú 5mm hlbku vzorku. Ja som to písal viac menej pre srandu. Sám viem, že šmýkať viem aj 1,2HTP ale viem ísť bez šmýkania aj z 3,0TDI je to fakt o tom ako vie človek narábať z plynom resp. aj s celým autom. Citovat
sekyji Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Vloženo 29. Říjen 2015 Včera návštěva u kolegy pro nejaký díly :-) a jinak mam obuto dnes prezouvám na zimáky :-) 2 Citovat
sekyji Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Vloženo 29. Říjen 2015 Je jednoho kluka z okolí bohužel na roomster club ci skoda forum nemá cas , nýbrž auto si nemůže vynachválit je to predfacelift předělanej na facelift , jelikož to koupil bourany na predek a pak se mu povedlo vydrazit monte carlo predek za par korun na ebay tak to postavil takto . Jinak mel jen chladicovku , kapotu , naraznik, svetla a mlhovky nic víc a je v tom 1,4 16V Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.