sekyji Vloženo 25. Květen 2016 Autor Vloženo 25. Květen 2016 Na kseftik urco ty nárazníky dělat nebudu :-) dělám si vše pro radost , abych si bezpečné poznal svoje auta a taky pro to abych si dokázal že když chceš jde všechno. K tomu faceliftu jsem toho četl hodně , ale už 99% nevěřím lidí se nesnaží a proto jim to tam nejde chce to par úprav a jak někdo píše že chladiče , držáky na chladiče jsou jiný atd .....tak to jde lehce upravit takže že to nejde už ať mi nikdo neříká :-) Citovat
Malta Vloženo 25. Květen 2016 Vloženo 25. Květen 2016 na druhou stranu, ne každý má takové technické možnosti a schopné kamarády Citovat
sekyji Vloženo 25. Květen 2016 Autor Vloženo 25. Květen 2016 Tak určitě chápu kdo si neumí pomoct musí to hold jinejm zaplatit 1 Citovat
sekyji Vloženo 30. Květen 2016 Autor Vloženo 30. Květen 2016 :-) s zenou nasi 2 skoro facelifti :-) 3 Citovat
Lubosss20320 Vloženo 8. Červen 2016 Vloženo 8. Červen 2016 Sekyji mam na teba otazku... ako si rozlepil svetla? Islo to tazko? A su to original hella svetla? Dakujem za odpoved Citovat
sekyji Vloženo 8. Červen 2016 Autor Vloženo 8. Červen 2016 Ahoj a mám pro té asi špatný zprávy origo Hella světla jdou rotlepit úplně nejhůř nebo spíš skoro nejdou bez viditelného poškození cernyho plastu .za to náhrady jdou po správném nahřátí celkem lehce rozloupnout . Osobně už bych se do světel od helly nepouštěl to byly ty první co jsem rozlepoval a opravdu to na těch černých obalech je znát jedny takový černý se mi doma válej na funkci to nemá vliv sice ale když to chceš mít top nejni to ono Citovat
Lubosss20320 Vloženo 9. Červen 2016 Vloženo 9. Červen 2016 A ako to je z tymi neoriginalnymi svetlami? Svietia rovnako? Myslim to tak ci ta cocka rozptyluje svetlo tak ako original Citovat
sekyji Vloženo 24. Červen 2016 Autor Vloženo 24. Červen 2016 Všichni jste mi ty sedačky vymlouval modrá ne když je to hjozny atd ......a pak přišla nabídka červený červenou niti obšity ty sami recara a tak jsem neváhal a dál si tu práci předělat pojezdy znova včera vytepovano a už to vypadá fajne :-) jinak konečně se doresil i problém s repasovaný turbem a tím že auto odspodu přestalo et . Řešení je funglovku nové originál turbo 1749vb :-) Citovat
sekyji Vloženo 24. Červen 2016 Autor Vloženo 24. Červen 2016 Díky už schanim i červený tapece :-) Citovat
Sabiza Vloženo 24. Červen 2016 Vloženo 24. Červen 2016 Já Ti nevím, možná je to tou fotkou, ale vypadá to, jako kdyby ta sedačka byla hrozně stará a prosezená. 1 Citovat
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Vloženo 24. Červen 2016 (editace) Je to prostě starý proprděný sedák.... Editováno: 24. Červen 2016, autor: Voice Citovat
sekyji Vloženo 24. Červen 2016 Autor Vloženo 24. Červen 2016 Nevim Asi jste jasnovidci jak poznáte že jsou prosedeny každopádně jeden sedák je osoupanej Citovat
Sabiza Vloženo 24. Červen 2016 Vloženo 24. Červen 2016 Je to ten u řidiče, že? Nevěnoval jsem pozornost tomu, zda jsou opravdu ošoupané, jen mi to tak z těch fotek přišlo. Živě to může vypadat dobře. Jsem si jistý, že prošití červenou může vypadat fakt stylově, ale takto na fotkách to nevypadá moc dobře. Promiň. Citovat
sekyji Vloženo 25. Červen 2016 Autor Vloženo 25. Červen 2016 Neomlouvej se mě se to líbí a to mi stačí :-) ty sedačky když se fotily byly ještě mokrý atd teď když vyschli vypadá to líp možná to i vyfotim někdy až si vzpomenu Citovat
Losky83 Vloženo 25. Červen 2016 Vloženo 25. Červen 2016 Má tady někdo neproprděný sedačky? Možná, že u nového je máte už taky :-) Citovat
sekyji Vloženo 25. Červen 2016 Autor Vloženo 25. Červen 2016 Kinak schanim červený tapeci :-) kdyby někdo věděl Citovat
sekyji Vloženo 7. Červenec 2016 Autor Vloženo 7. Červenec 2016 To co mi prostě chybělo byl budík teploty vody :-) a tak jsem si udělal radost a maxidot je na místě :-) 2 Citovat
marfan Vloženo 10. Červenec 2016 Vloženo 10. Červenec 2016 Tých KM je tam nejako málo Za maxidot Citovat
sekyji Vloženo 11. Červenec 2016 Autor Vloženo 11. Červenec 2016 Jo je půjdou na úpravu ale to teď neresim chtěl jsem je tam už mít :-) Citovat
sekyji Vloženo 12. Červenec 2016 Autor Vloženo 12. Červenec 2016 Nikdo nic tak já aspoň další malou blbost do sbírky výbavy :-)tak dlouho jsem hledal neorigo loketku která by se mi líbila až jsem koupil Origo :-) 2 Citovat
wirer Vloženo 15. Červenec 2016 Vloženo 15. Červenec 2016 origo je jednoznačne najlepšia v F1 som mal neorigo s koženkou na vrchnom kryte a len sa mi na to lepila ruka a potila...tu je aspoň látka Citovat
Malta Vloženo 15. Červenec 2016 Vloženo 15. Červenec 2016 mám v F1 tutéž neorigo, ovšem koženku jsem překryl látkou z hlavových opěrek z potahů co mi zbyly po feldě (šedá látka jako v interiéru) a ruka nelepí Citovat
sekyji Vloženo 20. Červenec 2016 Autor Vloženo 20. Červenec 2016 Tak už došlo i na me a prezbrojil jsem přední brzdy :-) z 288 na 312 z Oct I. Rs . Brzdové rozdíl je znát řekl bych brzdy nevadnou rovnou se vyměnila brzdovka , a s 312 mm taky přichází v úvahu už jen 16 palců kolo tak se vyměnila i rezerva na zimu připraveny 16ky oz takže mě to zatím netrápí :+) 3 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.