Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na kseftik urco ty nárazníky dělat nebudu :-) dělám si vše pro radost , abych si bezpečné poznal svoje auta a taky pro to abych si dokázal že když chceš jde všechno. K tomu faceliftu jsem toho četl hodně , ale už 99% nevěřím lidí se nesnaží a proto jim to tam nejde chce to par úprav a jak někdo píše že chladiče , držáky na chladiče jsou jiný atd .....tak to jde lehce upravit takže že to nejde už ať mi nikdo neříká :-)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj a mám pro té asi špatný zprávy origo Hella světla jdou rotlepit úplně nejhůř nebo spíš skoro nejdou bez viditelného poškození cernyho plastu .za to náhrady jdou po správném nahřátí celkem lehce rozloupnout . Osobně už bych se do světel od helly nepouštěl to byly ty první co jsem rozlepoval a opravdu to na těch černých obalech je znát jedny takový černý se mi doma válej na funkci to nemá vliv sice ale když to chceš mít top nejni to ono

• o 2 týdny později...
Vloženo

Všichni jste mi ty sedačky vymlouval modrá ne když je to hjozny atd ......a pak přišla nabídka červený červenou niti obšity ty sami recara a tak jsem neváhal a dál si tu práci předělat pojezdy znova včera vytepovano a už to vypadá fajne :-) jinak konečně se doresil i problém s repasovaný turbem a tím že auto odspodu přestalo et . Řešení je funglovku nové originál turbo 1749vb :-)

post-72115-0-14414200-1466746830_thumb.j

post-72115-0-62621600-1466746850_thumb.j

post-72115-0-06852200-1466746871_thumb.j

Vloženo

Je to ten u řidiče, že? Nevěnoval jsem pozornost tomu, zda jsou opravdu ošoupané, jen mi to tak z těch fotek přišlo. Živě to může vypadat dobře. Jsem si jistý, že prošití červenou může vypadat fakt stylově, ale takto na fotkách to nevypadá moc dobře. Promiň. :(

Vloženo

Neomlouvej se mě se to líbí a to mi stačí :-) ty sedačky když se fotily byly ještě mokrý atd teď když vyschli vypadá to líp možná to i vyfotim někdy až si vzpomenu

• o 2 týdny později...
Vloženo

Tak už došlo i na me a prezbrojil jsem přední brzdy :-) z 288 na 312 z Oct I. Rs . 

Brzdové rozdíl je znát řekl bych brzdy nevadnou rovnou se vyměnila brzdovka , a s 312 mm taky přichází v úvahu už jen 16 palců kolo tak se vyměnila i rezerva na zimu připraveny 16ky oz takže mě to zatím netrápí :+)

IMG_20160713_205824.jpg

IMG_20160713_205827.jpg

IMG_20160714_171801.jpg

IMG_20160720_065252.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...