sekyji Vloženo 10. Duben 2017 Autor Vloženo 10. Duben 2017 Tady par foto z cesty do bechyne 1 5 Citovat
M Zoul Vloženo 13. Duben 2017 Vloženo 13. Duben 2017 Hezký fotky a Roomster taky hodně povedenej Citovat
sekyji Vloženo 26. Duben 2017 Autor Vloženo 26. Duben 2017 Takze dneska mi vysel roomster v autosport a tuning kdo by se chtel kouknout , ted na cem pracuju na roomu , takze schanim dily pro novej zadni naraznik , upravuju navigaci nexus aby umela telku usb , cd menic , a stale nestiham dodelavat predni ostrikovace . No a na praktiku jsem nastrilel new napravu zatmavil zadni okno , zatmabil b sloupky , vymenil praskle zadni svetlo a jinak s nim jen jezdim jezdim a jezdim :-) ted jsem si jeste za nej koupil vozejk tak ho obcas budu trapit vic nez by si zaslouzil ale neda se svitit :-) Citovat
sekyji Vloženo 28. Duben 2017 Autor Vloženo 28. Duben 2017 Tak ani nevim jestli to sen davat. Novy tlumice na praktika :-) Citovat
wirer Vloženo 28. Duben 2017 Vloženo 28. Duben 2017 praktik by si zaslúžil vlastnú tému sekcia F1. a poprípade nech moderátor ti tam presunie príspevky Citovat
sekyji Vloženo 22. Květen 2017 Autor Vloženo 22. Květen 2017 Klido mi přesunete praktika do sekce F1 , jinak s Tomem jsme se opět byly kouknout na Worthersee , a tak pár foto před Worthersee po naleštění :-) samozřejmě teď je auto celý žlutý od toho z..rv..yho pilu ,úplně ho nesnáším jinak pár novinek na praktiku ale ty sem asi cpat nebudu aby jste neřekli že seru na Roomster a stavím praktika 1 Citovat
MilanHos Vloženo 22. Květen 2017 Vloženo 22. Květen 2017 Já už jsem si myslel, když jsem viděl svou F3 pod vrstvou pylu, že si semnou vyměnil auto @vasnivykolista 1 Citovat
vasnivykolista Vloženo 22. Květen 2017 Vloženo 22. Květen 2017 no vidím ty auta jak stojí u baráka s náznakem pistáciové ..na mojí Jůlince by pyl nebyl vidět Citovat
sekyji Vloženo 30. Květen 2017 Autor Vloženo 30. Květen 2017 Tak proběhla menší optická změna samo že auto musím umejt a pak nafotim 2 Citovat
marfan Vloženo 30. Květen 2017 Vloženo 30. Květen 2017 Tento nápis sa mi páči viac ako ten pás čo si mal predtým a vystihuje viac to čo je zač to auto Citovat
sekyji Vloženo 20. Červen 2017 Autor Vloženo 20. Červen 2017 Tak proběhly další lehké optické změny zde pár foto , jinak mi umřel před měsícem repasovaný altik , ale naštěstí se ho podařilo dát dohromady a druhý den se mohlo letět na sraz zde pár foto 1 Citovat
sekyji Vloženo 20. Červen 2017 Autor Vloženo 20. Červen 2017 PS: můžete se těšit na další změny bohužel lehce mě limituje čas a počasí , v plánu jsou ostřikovače světlometů , nový zadní difuzor , a snad se dostanu i k úpravě motorku lehce Citovat
sekyji Vloženo 20. Červen 2017 Autor Vloženo 20. Červen 2017 A jestli to někoho zajímá praktik chytl new podobu interiéru nové rádio , a new polep exteriéru zde pár foto 3 Citovat
sekyji Vloženo 22. Červen 2017 Autor Vloženo 22. Červen 2017 Aby to roomovi nebylo líto dostal též upgrade rádia a to v podobě TV tuneru . Nejhorsi je dostat někam tu elektrárnu sakra :-) zde pár foto .jinak funguje to moc pekne bohužel za jízdy to nad 50 začíná zrnit , nicméně v kolonách to bude dobré . 1 Citovat
sekyji Vloženo 24. Srpen 2017 Autor Vloženo 24. Srpen 2017 Ahoj , trochu jsem teď neměl čas ale tak pár info za tu dobu co jsem tu nebyl , asi to nejdůležitější je to ze mě nějakej zmrdi zedrel pravěk bok a odjel , no a po tom co mi řekli v lakovne že 14 dní a dýl jsem se nasral a udělal si rozstřikovač sám , celkem se to i povedlo , až na to že barva a je ó pid tmavší nicméně když to nevíš kde je to rozlakovany , tak to asi skoro nepoznáš 1 Citovat
sekyji Vloženo 24. Srpen 2017 Autor Vloženo 24. Srpen 2017 No a po rozlakovany nezbylo nic jinýho než to přelstít 3m pastama , a jsem za to rád sice drbacka ale výsledek super 1 Citovat
sekyji Vloženo 24. Srpen 2017 Autor Vloženo 24. Srpen 2017 No a teď nezbyva nic než opravovat drobnosti jako zašla maska , prasklý sebe na sedačce atd , teď jedu jako vždy na dovolenou k moři a pak se nemusíte bát plány jsou ještě velký :-) ovšem ten čas by to občas chtělo natahnout 2 Citovat
sekyji Vloženo 19. Prosinec 2017 Autor Vloženo 19. Prosinec 2017 Aby se neřeklo že se nic neděje :-) koupily jsme z ženou dům tak nějak není čas , ale room se zazimovat zatím se do garáže vejde tak tak Citovat
sekyji Vloženo 19. Prosinec 2017 Autor Vloženo 19. Prosinec 2017 No a jen pro info fabii jsem vyměnil za většího pracanta . A tak teď trochu opravuju / upravují Caddy abych se s tím nestyděl ale tu asi dávat na skodahome nebudu :-) Citovat
sekyji Vloženo 31. leden 2019 Autor Vloženo 31. leden 2019 Jen pro info Roomster stále žije jen probíhá spíš servis než úpravy :-) 1 Citovat
sekyji Vloženo 31. leden 2019 Autor Vloženo 31. leden 2019 To ne spíš běžný servis jako oleje ,filtry, zhavky atd . Ikdyz teď se mi třeba rozpadly táhla stěračů . A na řadě jsou přední kotouče :-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.