ben06 Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 (editace) Téma o foliích bylo svého času hodně rozsáhlé např. u O1 případně i u jiných modelů lepí se snad nejen na F3. Já mám nyní Sunset na jednom z posledních Rapidů a spokojený nejsem. Do auta je vidět a moc to nestíní oproti tmavším foliím, které jsem nechal před 10 lety na O1 a jsou stále OK. Můj Rapid byl skladovka tak jsem moc neměl na výběr a lepit tam další folie už asi nebudu. Tak nakonec jsem dal folii jen na zadní sklo a je to konečně podle mých představ. Nějaké nepraktické náhražky jsem rovnou zavrhnul. Editováno: 3. Červen 2020, autor: ben06 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kiwísek Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 (editace) V 15. 9. 2019 na 22:58, Marcelius napsal: Pánové můžete mi poradit, kde nechat kvalitně dodělat folie alias sunset..... A na jaký druh, nebo typ folii se soustredit... Předpokládám, že v autorizaku mi je nedodělaji, jsem z Nymburka. Díky za rady a tipy Všem... Pokud bys chtěl pouze dočasné řešení, které jde na zimu sundat, tak já mám třeba tyhle clony. Mám je tedy ještě i v kombinaci se Sunsetem, ale jsou super. Bral jsem je hlavně z toho důvodu, protože vozíme v kufru psa. S kombinací Sunset a těchto clon může být venku vedro jako prase a vevnitř je pořád celkem příjemně. Editováno: 3. Říjen 2019, autor: Kiwísek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 3. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2019 To vypadá velmi dobře, děkuji za tip.....!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.