ben06 Vloženo 17. Září 2019 Vloženo 17. Září 2019 (editace) Téma o foliích bylo svého času hodně rozsáhlé např. u O1 případně i u jiných modelů lepí se snad nejen na F3. Já mám nyní Sunset na jednom z posledních Rapidů a spokojený nejsem. Do auta je vidět a moc to nestíní oproti tmavším foliím, které jsem nechal před 10 lety na O1 a jsou stále OK. Můj Rapid byl skladovka tak jsem moc neměl na výběr a lepit tam další folie už asi nebudu. Tak nakonec jsem dal folii jen na zadní sklo a je to konečně podle mých představ. Nějaké nepraktické náhražky jsem rovnou zavrhnul. Editováno: 3. Červen 2020, autor: ben06 1 Citovat
Kiwísek Vloženo 3. Říjen 2019 Vloženo 3. Říjen 2019 (editace) V 15. 9. 2019 na 22:58, Marcelius napsal: Pánové můžete mi poradit, kde nechat kvalitně dodělat folie alias sunset..... A na jaký druh, nebo typ folii se soustredit... Předpokládám, že v autorizaku mi je nedodělaji, jsem z Nymburka. Díky za rady a tipy Všem... Pokud bys chtěl pouze dočasné řešení, které jde na zimu sundat, tak já mám třeba tyhle clony. Mám je tedy ještě i v kombinaci se Sunsetem, ale jsou super. Bral jsem je hlavně z toho důvodu, protože vozíme v kufru psa. S kombinací Sunset a těchto clon může být venku vedro jako prase a vevnitř je pořád celkem příjemně. Editováno: 3. Říjen 2019, autor: Kiwísek 1 Citovat
Marcelius Vloženo 3. Říjen 2019 Vloženo 3. Říjen 2019 To vypadá velmi dobře, děkuji za tip.....!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.