ivanl Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Zdravim. Pri hyckani svojej fabule mi zrak padol na dekel motoru, kde je napisana motorizacia a je tam znak Skody. Pri niektorych fabulkach som si vsimol, ze tento znak maju farebny, ja zial nie. Chcem sa spytat, ci ste niekto menil tento znak a ake ma objednavacie cislo. D Ivo V prilohe je obrazok toho klasickeho znaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Není o to tom, že někdo měnil. Dřív se tolik nešetřilo a dával se barevný znak. Jinak hledej, někde okolo se to snad včera řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 ivanl: ja tam mam original takyto znak MR02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 a neni to jedno jak to vypada pod kapotou? ja bych nejradci ten kryt sundal celej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 ale kazdej ma jinej styl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 a kazdej taky neni zvedavej na ten spam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 a neni to jedno jak to vypada pod kapotou? ja bych nejradci ten kryt sundal celej Můžu ti s klidem říct, že to není jedno, jak to pod kapotou vypadá. Jelikož parkuju na sídlišti, tak nechci nic, co by přilákalo nějaké chmatáky - školáky, kteří se baví tím, že někde něco můžou odloupnout, nebo auto vobjedou klíčem. A proto jediné, co se dá upravovat je výkon a motorový prostor, protože nejso vidět na první pohled Ta fotka je můj motor a ještě jsem zdaleka neskončil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 a neni to jedno jak to vypada pod kapotou? ja bych nejradci ten kryt sundal celej o zhodeni krytu ti len tolko poviem ze u MPI to mozes ale u 16V nie lebo ten kryt je zaroven ako vzduchovy filter alebo sucastou toho krytu je vzduchovy filter. vyber si co lepsia pochopis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 a neni to jedno jak to vypada pod kapotou? ja bych nejradci ten kryt sundal celej o zhodeni krytu ti len tolko poviem ze u MPI to mozes ale u 16V nie lebo ten kryt je zaroven ako vzduchovy filter alebo sucastou toho krytu je vzduchovy filter. vyber si co lepsia pochopis u 1.2 12V je to stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Taky mam barevnej... 07/04 a 1,2HTP 12V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Uz to vidim, ted tady bude diskuse o tom, kdo ma jaky znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 MR 05 má "černobílý" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 MR 05 má "černobílý" 00 farebny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tak ja jdu do toho taky MR02 barevny To je uchylna debata D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 já mám farebnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeetja Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Kluci to nic není. Já si na ZNAK lehnu a budu koukat jak se tahle debata rozvine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 koukám MR 06, ten už nemá znak ani kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 kláca: myslis ze len ty mas vykonny motor. konecne tam je motor ktory dokaze zacvicit s autom maximalka neviem tachac je iba do 200 a zrychlenie coho predku ci zadku lebo zadok vyrazne zaostava za predkom( to tych 16 VALCOV). 1001 koni je sila to sa musi uznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 a ja mam barevnej to je flame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 a teď příjdou na přetřes znaky V//RS na NO RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tak koukám, že tu nejni ještě MR03. Takže BAREVNÝ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tak koukám, že tu nejni ještě MR03. Takže BAREVNÝ. já voe mám 03 akorát desig by porše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tak koukám, že tu nejni ještě MR03. Takže BAREVNÝ. já voe mám 03 akorát desig by porše strojvudce má vyvolenej motor (MPi) a ty máš hátépé, to je jina liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 kde najdem ten znak ? na kryte motora ?? ale kde najdem motor ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 kde najdem ten znak ?na kryte motora ?? ale kde najdem motor ?? ty nemáš motor pod kapotou, ale na kapotě a taky bez krytu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.