grygi Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Ahoj, mám problém u svého Superba II. Poslední měsíc se mi stává, že mi za jízdy pohasne kontrolka rozsvícených světel a za čas se zase normálně rozsvítí. Je to jenom tato kontrolka, palubka normálně svítí ani neproblikne.Přikládám fotku k porovnání se zapnutýma mlhovkama. Poradí někdo něco? Díky Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Jedině na diagnostiku. A budeš vědět víc,třeba to dělá jenom ta žárovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 1. Únor 2015 Sdílet Vloženo 1. Únor 2015 Mne to robilo, keď bol problém s tým čidlom, čo je pod krytkou interiérového spätného zrkadla.Výmenou toho čidla všetko ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grygi Vloženo 2. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 Na diagnostiku určitě chci, jen nemám zatim moc času se na ní dostat :-( Tím čidlem myslíš dešťový a světelný senzor? (bez problémů funguje, ale možný je všechno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 2. Únor 2015 Sdílet Vloženo 2. Únor 2015 A když ti bliká kontrolka tak světla normálně svítí nebo taky blikají jako kontrolka.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grygi Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Světla normálně svítí ani neprobliknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 A nema se to takto chovat v rezimu Auto? Kdyz je malo svetla nebo se jede vic nez 140 zapne se nocni sviceni jinak sviti denni sviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Na fotce má zapnuté přední mlhovky a ty nelze jinak zapnout než v poloze pro potkávací světla(tj. poloha Auta tím pádem je mimo hru - včetně senzoru). Odchází LEDka v budíkách. To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Jak odchádza? Myslel som, že buď je dobrá, a svieti, alebo je zlá, a nesvieti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 No nejspíš je někde k ní studený spoj, nebo přímo pod ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Mám taky dotaz ohledně režimu auto. V pátek v tom sluničku a všudepřítomneho sněhu mě v režimu auto pořad svítili tlumená světla. Je to normální ? Třeba že je moc světla tak at je auto viditelné ?..pozoroval jsem to poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Mohlo sa stat, ze si mal nejaku spinu na senzore. Aj mne sa to stalo a to som mal spinave predne sklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Někdy má auto svoji hlavu. Občas se mi stává, že se mi večer nerozsvítí při odemčení světla (a není to jen u mého SII, už se mi to stal ona více, jak předFL tak FL), jindy zase světla svítí po nastartování i za jasného dne a zhasnou až třeba po 5km jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara Vlk Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Pravda..musím někdy odemčít nadvakrat..při znovu zmačknutí ovladače se světla rosvíti vždy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.