Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám problém u svého Superba II. Poslední měsíc se mi stává, že mi za jízdy pohasne kontrolka rozsvícených světel a za čas se zase normálně rozsvítí. Je to jenom tato kontrolka, palubka normálně svítí ani neproblikne.Přikládám fotku k porovnání se zapnutýma mlhovkama. Poradí někdo něco? Díky Michal

post-49870-0-42368700-1422807302_thumb.j

Jedině na diagnostiku. A budeš vědět víc,třeba to dělá jenom ta žárovka.

Mne to robilo, keď bol problém s tým čidlom, čo je pod krytkou interiérového spätného zrkadla.
Výmenou toho čidla všetko ok.

• Autor

Na diagnostiku určitě chci, jen nemám zatim moc času se na ní dostat :-(

Tím čidlem myslíš dešťový a světelný senzor? (bez problémů funguje, ale možný je všechno)

A když ti bliká kontrolka tak světla normálně svítí nebo taky blikají jako kontrolka.?

• Autor

Světla normálně svítí ani neprobliknout.

A nema se to takto chovat v rezimu Auto? Kdyz je malo svetla nebo se jede vic nez 140 zapne se nocni sviceni jinak sviti denni sviceni.

Na fotce má zapnuté přední mlhovky a ty nelze jinak zapnout než v poloze pro potkávací světla(tj. poloha Auta tím pádem je mimo hru - včetně senzoru). Odchází LEDka v budíkách. To je vše.

Jak odchádza?

Myslel som, že buď je dobrá, a svieti, alebo je zlá, a nesvieti...

No nejspíš je někde k ní studený spoj, nebo přímo pod ní.

Mám taky dotaz ohledně režimu auto. V pátek v tom sluničku a všudepřítomneho sněhu mě v režimu auto pořad svítili tlumená světla. Je to normální ? Třeba že je moc světla tak at je auto viditelné ?..pozoroval jsem to poprvé.

Mohlo sa stat, ze si mal nejaku spinu na senzore. Aj mne sa to stalo a to som mal spinave predne sklo... :)

Někdy má auto svoji hlavu. Občas se mi stává, že se mi večer nerozsvítí při odemčení světla (a není to jen u mého SII, už se mi to stal ona více, jak předFL tak FL), jindy zase světla svítí po nastartování i za jasného dne a zhasnou až třeba po 5km jízdy.

Pravda..musím někdy odemčít nadvakrat..při znovu zmačknutí ovladače se světla rosvíti vždy..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.