Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám problém u svého Superba II. Poslední měsíc se mi stává, že mi za jízdy pohasne kontrolka rozsvícených světel a za čas se zase normálně rozsvítí. Je to jenom tato kontrolka, palubka normálně svítí ani neproblikne.Přikládám fotku k porovnání se zapnutýma mlhovkama. Poradí někdo něco? Díky Michal

post-49870-0-42368700-1422807302_thumb.j

Vloženo

Na diagnostiku určitě chci, jen nemám zatim moc času se na ní dostat :-(

Tím čidlem myslíš dešťový a světelný senzor? (bez problémů funguje, ale možný je všechno)

Vloženo

Na fotce má zapnuté přední mlhovky a ty nelze jinak zapnout než v poloze pro potkávací světla(tj. poloha Auta tím pádem je mimo hru - včetně senzoru). Odchází LEDka v budíkách. To je vše.

Vloženo

Mám taky dotaz ohledně režimu auto. V pátek v tom sluničku a všudepřítomneho sněhu mě v režimu auto pořad svítili tlumená světla. Je to normální ? Třeba že je moc světla tak at je auto viditelné ?..pozoroval jsem to poprvé.

Vloženo

Někdy má auto svoji hlavu. Občas se mi stává, že se mi večer nerozsvítí při odemčení světla (a není to jen u mého SII, už se mi to stal ona více, jak předFL tak FL), jindy zase světla svítí po nastartování i za jasného dne a zhasnou až třeba po 5km jízdy.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...