Xfire Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Ahojte mam otazocku. Mam rns510 a mam aj svetelny / dazdovy senzor. Cez ked ked zapnem svetla z pohohy auto na polohu stretavacie mapy sa mi v rns prepnu na night mode. Pokial svetla nesvietia mapy su v dennom rezime. Kamos ma tiez rns510 a on ked zapne svetla jemu cez den zostanu mapy v dennom rezime ked je den a vnoci sa prepnu na nocny. Aj ked vnoci vypne svetla neprepnu sa mu mapy do denneho rezimu a u mna sa prave prepnu. Vie mi niekto poradit ci to je niekde v nastaveni ci cez diag to viem nastavit? V rns mam nastavene map - auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 ja si myslim ze kamos ma cidlo primo v navigaci kdezto ty ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 neni nahodou v menu moznost nastaveni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 8. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Cidlo mam tiez ale to cidlo je na nasvietenie intenzity lcd ono nieco musi byt niekde v nastaveni. Popr to nemoze brat z budikov info? Bo mam este starsie polodoty a bud tyzden budem mat novy maxidot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xfire Vloženo 11. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 uz to funguje jak ma . bola stara gatewayka, vymnil som ju na najnovsiu a fici to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.