Tyro Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Zdravím,chtěl bych se zeptat, zda se dá sehnat taková ta krytka/mřížka, která je vedle mlhovky. Nevím jak, ale někde jsem ji potratil a má fabka teď vypadá jako bez zubu. Nevím, pod jakým názvem to mám vyhledávat :-DTaky jsem se chtěl dotázat na výměnu repráků v autě. Bratr užíval auto přede mnou a jeho techno na plné obrátky zanechalo značný problém na vysílání basů. Nemáte někdo zkušenosti s tím, kolik může stát výměna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Na reproduktory se ptej v sekci "Autohifi", určitě tam bude nějaké podobné téma, jen je potřeba hledat. Kryt u mlhovky seženeš třeba na vrakáči nebo nový ve škodovce. Když uvedeš rok výroby a na kterou stranu to potřebuješ, můžu se podívat do ETKY na přesný název a číslo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.