terezka30 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Dnes mi zacala problikávat pulka osvetleni v tachometru a po chvili zdechlo uplne. Po dalším nastartovani opet chvilku sviti, pak problikava a opet zhasne. Nevite někdo jak to tam uvnitr vypada, jestli se musí rozdělat cela pristrojovka...jestli jsou tam ledky, myslim ze tam bude spatnej kontakt, ale nevim. Vůbec se mi do toho nechce, pak to bude urcite uz vrzat.. Diky za Vase rady.. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Ofuk uprostřed a u dveří musí ven, pak jsou tam dva šrouby a pak vytáhnout budíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 13. Únor 2015 Sdílet Vloženo 13. Únor 2015 Nevíte jestli se dá předělat osvícení palubky a columbusu na čistě bílý místo tý hnusný zelený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Ofuk uprostřed a u dveří musí ven, pak jsou tam dva šrouby a pak vytáhnout budíky... Diky za radu, uz jsem klidnejsi, ze to nemusim rozebirat cele A jsou tam ty ledky, nebo nejake zarovky, pujde to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Jen LEDky..bez zdroje na stole najít která z nich to dělá bude celkem zajímavá práce. Asi máš nejlepší pro tebe vyměnit všechny co osvětlují tuto část a doufat, že se povede. Editováno: 14. Únor 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 14. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Jen LEDky..bez zdroje na stole najít která z nich to dělá bude celkem zajímavá práce. Asi máš nejlepší pro tebe vyměnit všechny co osvětlují tuto část a doufat, že se povede. Tak to bude mazec, ale něco s tim musim udelat. Tohle je strasny v takovem aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Tak jsem z toho docela zoufalej, neznam v okoli nikoho kdo by na to mrkl a skodovka by nejradeji objednala nove budiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Možná opravdu nezbude, něž budíky vyměnit (třeba za jeté).... Od zdejších elektro-mistrů si nech jen poradit jaké jsou kompatibilní a zda se jen pak bezproblémově nakódují.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 20. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) To uz jsem taky zjistoval v uherskem hradisti, ale bohozel na me auto podle vinu nemaji a nikde jinde na netu jsem nenasel a na nove mam strach se zeptat na cenu Editováno: 20. Únor 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek - porušuješ tím pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Pro benzín: http://www.mihocar.cz/3t1920841j-pristroje-superb-ii-36i/d-71172/ nebo pro naftu: http://www.mihocar.cz/pristroje-skoda-superb-ii-20-3t1920841k/d-80696/ Obě lze dát úspěšně do každého Superba2 jen je nutné ohlídat jediný parametr a to motorizaci. Když zabalíš staré a nové budiky a vydržíš tři dni bez auta není problém i na dálku. Editováno: 20. Únor 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 21. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Pro benzín: http://www.mihocar.cz/3t1920841j-pristroje-superb-ii-36i/d-71172/ nebo pro naftu: http://www.mihocar.cz/pristroje-skoda-superb-ii-20-3t1920841k/d-80696/ Obě lze dát úspěšně do každého Superba2 jen je nutné ohlídat jediný parametr a to motorizaci. Když zabalíš staré a nové budiky a vydržíš tři dni bez auta není problém i na dálku. Tak ja mam CBBB 125kw rok 2010 kombi. A co by to u Tebe ještě obnášelo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Máš soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
terezka30 Vloženo 24. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Tak zdarne opraveno Byla utrzena jedna ledka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Beginer Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 (editace) Ahoj.. Ak ste mali von tu pristrojovku.. Tak tie diody sa nedaju vymenit???.. Aj mne to blika nepricetne, ukazovatel stavu paliva a ukazovatel teploty.. este som nikdy nemal rozobratu pristrojovku... teraz to budem musiet urobit.. Editováno: 16. Březen 2017, autor: Tomas Beginer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benzen1 Vloženo 9. Duben 2017 Sdílet Vloženo 9. Duben 2017 Prosím o radu od zkušených: Nechají se vyměnit jednotlivé diody nebo je potřeba vyměnit budíky? Nesvítí mi části jednotlivých ukazatelů. Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 10. Duben 2017 Sdílet Vloženo 10. Duben 2017 Jdou vyměnit jednotlivé diody. Mně měnili komplet za 2t za nové. Bohužel svítí o něco více než Maxík. Ferda psal, že se mění za již použité a nevznikne problém s rozdílnou svítivostí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPXSUPERB Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 (editace) Zdravím, ja som podobnú vec riešil na Peugeote 206 (tiež mi liezlo na nervy nevkusné oranžové posvietenie)... výsledok dole pod komentarom ;-) (najprv GTI-look, po týždni R-look) P.S. počítadlo svieti normálne iba fotak 5MP to zle sfotil ...a všetky fotky sú na max. jase, pri jazde v noci sa to dá stiahnuť pomaly na tmu Editováno: 23. Duben 2017, autor: MPXSUPERB rozlozenie fotiek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.janda Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Zdravim, nenachadza sa tu niekto zo zapadneho Slovenska, kto by mi dokazal vymenit diody budikov? Najprv mi blikala LEDka len za otackomerom, ale teraz sa uz pridali aj za ukazovatelom paliva a teploty. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.