Publikováno Únor 14, 201510 r Ahoj, zaujal mě v jednom inzerátu Superb 2 před-facelift, který měl zadní část z face-liftu. Ať už byly důvody k přestavbě jakékoliv, vypadalo to docela dobře a to i ve spojení s před-face předkem. Máte někdo potuchy, co všechno to obnáší? Přijde, mi, že je potřeba vyměnit nárazník a 5. dveře a samozřejmě lampy. S blatníky se asi nemanipuluje, ne? Upraveno Únor 14, 201510 r od camron
Březen 1, 201510 r fakt? to by som nebol povedal ... inak neviem ako nazivo ale na tych fotkach mi pride iny odtien farby na zadnej casti
Březen 20, 201510 r Čau kluci, nevěděl jsem kam můj dotaz dát, nenašel jsem vhodnější téma (odtrhová hrana a kufr a pod.) a téma facelift "zadek" bylo příhodné, tak snad to nebude problém. Mám velkou prosbu, zda by se našel ochotný člen, co by mi změřil šířku kufru u faceliftové verze liftbacku (viz. obrázek), je to vlastně na té hraně a jedná se mi čistě o víko kufru (nepočítat do toho již mezery). Bohužel v práci máme jen kombíka a tam to bude nejspíš rozdílné. Předem moc díky! Upraveno Březen 20, 201510 r od Jarys
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.