camron Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 (editace) Ahoj, zaujal mě v jednom inzerátu Superb 2 před-facelift, který měl zadní část z face-liftu. Ať už byly důvody k přestavbě jakékoliv, vypadalo to docela dobře a to i ve spojení s před-face předkem. Máte někdo potuchy, co všechno to obnáší? Přijde, mi, že je potřeba vyměnit nárazník a 5. dveře a samozřejmě lampy. S blatníky se asi nemanipuluje, ne? Editováno: 14. Únor 2015, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 I zadní boky jsou jiné. Je to velký zásah do vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 fakt? to by som nebol povedal ... inak neviem ako nazivo ale na tych fotkach mi pride iny odtien farby na zadnej casti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 (editace) Čau kluci, nevěděl jsem kam můj dotaz dát, nenašel jsem vhodnější téma (odtrhová hrana a kufr a pod.) a téma facelift "zadek" bylo příhodné, tak snad to nebude problém. Mám velkou prosbu, zda by se našel ochotný člen, co by mi změřil šířku kufru u faceliftové verze liftbacku (viz. obrázek), je to vlastně na té hraně a jedná se mi čistě o víko kufru (nepočítat do toho již mezery). Bohužel v práci máme jen kombíka a tam to bude nejspíš rozdílné. Předem moc díky! Editováno: 20. Březen 2015, autor: Jarys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.