osol Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Mám dotaz praktického rázu, jak moc účinný je spoiler 5. dveří u Spacebacku, uvažuji totiž o montáži z důvodu že zadek se při mokru děsně špiní. Zajímalo by mě tedy, jestli má ten 5. spoiler účinek na tento jev. V oficiálním e-shopu škodovky píší, že samozřejmě zlepšuje tok vzduchu a čistotu zadní části vozu... Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Jak tomu bývá i u ostatních HB, určitě se zadek , hlavně sklo, méně špiní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 Teda ja spoiler mám ale stači trochu navlhnutá vozovka a celé sklo a priestor okolo spz je v momente zasratý...podľa mňa je to čiste dizajnová záležitoisť, praktická účinnosť myslím že žiadna, aspoň čo sa týka špinenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.