Venki Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ahoj, mám OII předface 2005 s knoflíkem varovných světel celočerveným. Lze pouhou výměnou nahradit za FL černý - viz. foto? Liší se jen barvou? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~ mikk ~ Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Ano, staci vymenit kus za kus. Take jsem menil na predFL. Lisi se jen design :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 pasuje kus za kus , červený sa už ani nedá objednať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venki Vloženo 10. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Super, díky. Tak mám objednáno. Snad se mi to něak podaří vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Staci jen vytahnout schranku s vydechy, pak na nej zatlacis zevnitr, vycvakme se a pak uz jen odpojit konektor;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 nemusis ani schranku vytahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.