jankolar92 Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Chlapi, mám dotaz. Vlastním Škoda Octavia 1,9 tdi 81kw typ motoru ASV najeto má 237000km, auto nastartuje běží na volnoběh všechno v pořádku po cca 10 min chodu začne z motoru vycházet zvuk jak kdyby se tam něco "hádalo" a auto se celý začne decentně klepat, když se ohřeje voda na více jak 70 stupňů tak to přestane. Na výkon to nemá vliv a diagnostika nevykazuje žádnou chybu...nevíte kde by mohl být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 daj si v tejto sekcii motora do vyhladávača pojem napr. nepravidelny chod a určite tam niečo nájdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankolar92 Vloženo 18. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Koukal jsem ale zatím jsem na nic co by popisovalo mojí závadu nenarazil...koukám dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) treba zvisit volnobeznu davku a bude po problemu,na predvstrek si sa dival? Editováno: 19. Únor 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankolar92 Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Na předvstřik jsem nekoukal, vidíš to mě vůbec nenapadlo. A je to reálný? Protože když se pak ohřeje na více jak 70 stupňů tak to přestane. Co jsem zatím tady prošel diskuse tak mi přijde nejpravděpodobnější ten dvouhmotový setrvačník..co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) jj aj dvojhmota ale riesi sa to pridanim volnobeznej davky a vtedy to prestane uz som to riesil x krat Editováno: 19. Únor 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankolar92 Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 A můžu se tě zeptat, to se přidává přes PC nebo na čerpadle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) vag motor,zakadne nastavenia,000 start,tdi graph a si tam predvstrek sa ma pohybovat okolo 55, a predvstrek sa steluje na cerpadle povolis 3 sroby a stredny otacas do protismeru uberas a v smere pridavas Editováno: 19. Únor 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankolar92 Vloženo 19. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Dobře děkuji ti moc za radu mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.