BlueRace Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Zdar chalani vie niekto výrobne číslo tohto lízatka ?. Malo by to pravdepodobne pasovat aj na lift. nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Tiež by ma to zaujímalo, a hlavne cena..mne sa páči toto dvojfarebné prevedenie - biela s čiernym stredom, to už by sa dalo doladiť, bo originál bude asi len klasika čierny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maco123 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-rapid/masky-spoilery-mracitka/skoda-rapid-spoiler-predniho-narazniku-dtm-id:10480.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 To z ob-dilov nie je origo skodovacke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 26. Únor 2015 Sdílet Vloženo 26. Únor 2015 (editace) Tak myslím že by to malo byť 5JA807795C F9R vo farbe black magic pearl a cena je 8858,- Kč Kurňa Editováno: 27. Únor 2015, autor: LeMo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 6. Září 2015 Sdílet Vloženo 6. Září 2015 (editace) Od Milotecu ... Editováno: 7. Září 2015, autor: Lubdik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Lubdiku, lízátkem myšlen přední spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 (editace) Jo mě když prodávali Milotec, tak prodavač broukl, že mi stačí takové lízátko a já to převzal. Tak teď už vím... Editováno: 7. Září 2015, autor: Lubdik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 No, celkem běžně vídávám i pojem "zadní lízátko", ale nejsem odborník na tuningovou terminologii. Já dávám přednost tomu do pusy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 7. Září 2015 Sdílet Vloženo 7. Září 2015 Při dosti nízkém předku Rapida, by bylo jen otázkou času, kdy lízátko urvat, např. o obrubník při kolmém parkování. Vyhozené peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Každý asi máme jinou představu o nízkosti předku rapida. Vždyť pod rapidem bys snad mohl měnit výfuk i bez heveru :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Jasně, výška je dostatečná, dokud člověk nenarazí na ten "svůj" obrubník. Za bezmála dva a tři čtvrtě roku stáří auta jsem jich již pár "našel". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.