Lap Dog Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 (editace) Ahoj, rád bych se zeptal, při zhasnutí motoru po jízdě se mi z motoru ozvou 4 stejné zvuky, jako kdyby čerpadlo ještě tlakovalo, takové c c c c, je to možné? Editováno: 19. Únor 2015, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav123 Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Ahoj, je to možné, dělá mi to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 18. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Včera jsem měl možnost se svézt v OII face 2.0 TDI DSG a taky jsem ty zvuky po vypnutí motoru zaregistroval, sice ne tak hlasité jako u sebe ale jsou tam, čili je možné, že se to děje už od výroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janes360 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Aj mne to roby tiez po vypnuti motora 4 krac cuk cuk cuk cuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Na focusu 1,6TDCI takhle po zastavení motoru párkrát zacvičí EGR ventil. Asi prevence proti zatuhnutí. Tady to možná bude to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 Ono by to chtělo, aby se někdo díval do motorového prostoru a nechal někoho dalšího vypnout motor a při tom vyposlechnul, odkud ten zvuk jde. Pak je větší šance na něco přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lap Dog Vloženo 26. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2015 Měl jsem to v servise u kamaráda a ten mi říkal něco se zpětnou klapkou... Že se prý snaží uzavřít či co a nejde ji to... ale nedává mi to smysl, kor, když se to děje i u jiných O2 nezávisle na počtu ujetých kilometrů... Nebudu to řešit, koukám, že je nás více komu to dělá a nikdo zatím žádný problém nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.