panel1 Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 Ahoj, prosím o radu, nenašel jsem tu vlákno k tomuhle.. Dotáh jsem O1 1.9 TDI 81KW AHF z Německa.. má to kvůli zelený plaketě dodělanej debilní DPF za 1000 éček viz foto. Přijde mi že je auto udušený a nejde za plynem jak by mělo. Co s tim? Nenašel jsem jednoznačnej názor jak to vyřešit. nějak to vykuchat zevnitř, dát tam původní malej katalyzátor, dát jenom trubku a nebát se na technický.. ? A taky vůbec nevim jestli je kvůli tomu poštelovaná ŘJ.. Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) aj ja som ho mal na 81kw ASV treba to vyrezat a nahradit rurou!!!RJ nie je upravovana smelo ho vyrezaj Editováno: 21. Únor 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinek Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Ja bych ho urcite nenicil, mozna ze jeste prijde doba kdy budes rad ze ho nasadis zpet. Ekoteroristi jsou i u nas. Proste si sezen prvni dil vyfuku od turba s pletencem a katem a ten DPF urizni ve stejny dylce a dil s katem navar zpet. Prace na hodku a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panel1 Vloženo 23. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 jakej vliv to má na třeba na zdraví motoru a případně turba, když tam nechám dát natvrdo trubku? jsou v tom i nějaký negativní stránky věci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Ja ked som to tam mal tak ten motor bol priduseny!po vyrezani a nahradeni rurou vykon lepsi o 25% Editováno: 23. Únor 2015, autor: sparcp gti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.