Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, ani vlastne nevim kde skutecne problem je: Mel jsem na repas alternator (uhliky + volnobezka), ted se mi ale stava,treba ze dojedu do prace, po sichte jeste k obochodu na nakup, ale tam uz nenastartuju- vybita baterka, pres kabely to jde v pohode. Takze jsem baterku dobil, zkontroloval jestli dobiji a myslel si, ze to je ok. Jenze vcera jsem se zenou jeli cca 40 km za prateli a pak jsme i bez problemu odjeli, ale cca v puli cesty se nejprve rozsvitila kontrolka serva, vzapeti ABS, takze jsem to zhasnul a pak uz samozrejme znovu nenastartoval, jedine zase pres kabely. Pak jsem domu dojeli bez problemu. Dnes rano, aniz bych baterku dobijel, auto v pohode nastartovalo a to nekolikrat, baterka se samozrejme dobiji, zadna kontrolka nesviti... :kol-32: kabely k altiku mam samozrejme radne dotazeny. Neumi nekdo poradit, na co se zamerit?

No asi bych prošel kabely, jestli nemáš někde uhnilý kontakty a co není uhnilý, musí být pěkně dotažený.

nejspíš někde na cestě alternator-baterka

• Autor

dik za odpoved, kabely jsem uz sbezne prochazel a zdaly se ok, jeste to zkusim jednou a poradne. Jeste takovej napad - v posledni dobe jsem si vsiml, ze posilovac po startu chvili nefunguje - je to chvilka, max nekolik desitek sekund - nemuze to s tim souviset? A kde vubec je vicko od nadrzky od servooleje - neco jsem zahlidl pod baterkou, je to ono?

To je ono, ale jestli ti servo naskočí až za pár desítek sekund, v oleji to asi nebude. To bude v elektrice. Bych se zaměřil na baterku, možná bude KO.

• Autor

zkusim vymenit baterku a uvidime

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.