djac Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Nevím jestli jsou lineárně nebo progresivně, ale oproti originál podvozku, který má být taky údajně "sportovní", je to hodně znát. Originál podvozek - pohodlný, lehce uhoupaný do zatáček H&R - znatelně tužší (náprava je z toho asi nadšená), ale zatáčky a nerovnosti silnice teda žehlí pěkně A jelikož už nejsem závodník, tak preferuji origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 No ono chtelo by to napsat nejaky porovnani nekoho kdo mel oba vyrobce (jak Eibach tak i HR) aby clovek mel z ceho vybirat. Ja taky budu bud jeste do konce roku nebo na jare objednavat pruziny. Co jsem se dival v tematu od @netSo_O tak jak eibachy (-30mm) tak HR (-40mm) jsou v konecnem dusledku stejne vysoke na jeho fotkach. Spise by mne zajimal komfort. Jednak vyska -30mm je myslim tak akorat, cenove vychazi lepe ty Eibachy, ale nevim ktery z tech dvou vyrobcu je vice komfortni. Logicky bych rekl ze komfortnejsi by mel byt prave Eibach kvuli mensimu snizeni, ale v praxi jsou oba druhy pruzin stejne vysoke , tak jeste ze by si to HR postupne sedalo a slo jeste vice dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas881 Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Zdar chlapi.ma nekdo skusenost na motorizaci 3.6 se snizenym podvozkem?komfort proti serii?dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta Koutný Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Ahoj kluci premyslim o eibach pružinach co na ne říkáte? Byli mi doporučený tyhle podle typu motoru: https://www.eibach.cz/pro-kit-skoda-superb-3t4-2-0-tdi-103kw-312286.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Zdarec! Buďte někdo prosím té dobroty a přesvědčte mě, že ty Eibachy 30/30 dát na Supa II kombi s letníma 19" 225/35 a zimníma 18" 225/40 je úplně v pohodě. Jezdím s tím po Praze a na chatě na pozemek najíždím z takové blbé cesty, která je z kopce, že mám obavu, že něco urvu. Borec na technické mi tvrdil, ať je tam určitě nedávám, ale tihle pánové mi přijdou, že jsou vždy proti jakékoliv úpravě a teď to na těch 19" vypadá podivně :/ Drhnete s tím při zatížení nebo ne? BTW: sem tam řídí i manželka :) A jak je to s tou geometrií? Je určitě potřeba? Četl jsem názory, že určitě, jinde zase že vůbec.. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Tak si tady odpovím sám. Eibachy pro kit na sériových tlumičích je sebevražda, leda použít tlumiče Bilstein b8 (což už je celkem dražší záležitost) nebo s autem jezdit jen o víkendu. Vhodné řešení co jsem našel jsou pružiny z RS2 a použít tlumiče Bilstein b4 nebo b6 - jestliže tedy chcete tužší podvozek se snížením a zachováním "komfortu". Geometrie musí být vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 25. Červen 2019 Sdílet Vloženo 25. Červen 2019 Kdyby někdo měl zájem, mám na prodej úplně nové nepoužité v záruce EIBACH Pro-Kit E10-79-007-01-2, cena 3.500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.van Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 V 25. 6. 2019 na 11:10, codlx napsal: Tak si tady odpovím sám. Eibachy pro kit na sériových tlumičích je sebevražda, leda použít tlumiče Bilstein b8 (což už je celkem dražší záležitost) nebo s autem jezdit jen o víkendu. Vhodné řešení co jsem našel jsou pružiny z RS2 a použít tlumiče Bilstein b4 nebo b6 - jestliže tedy chcete tužší podvozek se snížením a zachováním "komfortu". Geometrie musí být vždy. Opravdu to bylo tak hrozne na sériových tlumich? Ja o tom dost přemýšlím mam ted totiž ten balíček na spatne silnice a mam to dost vysoké ...a chtel jsem to řešit eibachem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucas23 Vloženo 10. Duben 2023 Sdílet Vloženo 10. Duben 2023 V 21. 9. 2016 na 11:00, janmatejicek napsal: Zdravím pani chcem kúpiť športové pruziny h&r 40/40 mm no mam jednu dilemu zadal som na stránke parametre autá a vyhodilo mi tam pár druhov s rôznymi číslami pružín číslo 29162-3 a číslo 2916-4 jedna sa o Škoda superb 2 kombi 3T5 2010 motor 2.0tdi 16v 103kw cffb otázka znie ktoré tam budú pasovať ? Skúste poradiť diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.