Přejít na obsah

djac

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli djac

  • Narozeniny 10. Duben

Návštěvy profilu

1 529 zobrazení profilu

Oznámení djac

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nevím jestli jsou lineárně nebo progresivně, ale oproti originál podvozku, který má být taky údajně "sportovní", je to hodně znát. Originál podvozek - pohodlný, lehce uhoupaný do zatáček H&R - znatelně tužší (náprava je z toho asi nadšená), ale zatáčky a nerovnosti silnice teda žehlí pěkně A jelikož už nejsem závodník, tak preferuji origo.
  2. Vždyť ty gumy ze zubří vypadají jak ze žigula. Lepší si připlatit 200,- Jezdím je i přes léto, už skoro 3 roky a jsou pořád TOP
  3. Pomůže to, že je vyndám a nasadím zpět origo pružiny Kdyby chtěl někdo snižovat, do měsíce budou venku z auta a k prodeji.
  4. To už jsme kontrolovali, vše sedí. Dokonce jsem dal i nové origo tlumiče a pořád stejné.
  5. Mám tyhle a řekl bych že správné. https://www.escape6.cz/sportovni-pruziny-h-r-pro-skoda-superb-combi-typ-3t-zat-pr-osy-od-1070-kg-r-v-od-10-09-snizeni-40-40mm-id218809/
  6. Já mám na supu 18" s H&R podvozkem -40/-40 a předek je oproti zadku extrémně složenej. U zadního kola mám mezeru k podběhu 5 cm a u předního 1,5 cm.
  7. Mám stejný typ jako Golfino, najeto 140tis. km a občas, cca po měsící, si zaškube. Ve Škodovce to chtěli měnit, ale 15tis Kč za vstřik + práce jim nedám!
  8. djac

    RS

  9. Ano, po nahrání nového softu se musí servisní menu znovu aktivovat.
  10. djac

    Octavia II RS

    na netu píšou 8,5 kg bez pneu
×
×
  • Vytvořit nový...