Publikováno Září 13, 200619 r Zdravím, pořád mi nedá spát maxidot, chtěl bych ho pořídit do VW Polo 9N1, svorkovnice včetně zapojení, kontrolky a celý vnitřek je stejný jako Fabia, jen ty plasty kolem vnitřku jsou jiné ( jsou podobné Octavii ale tam jsou jiné svorkovnice). Neporadil ba mi někdo jestli by to šlo rozebrat a složit vnitřek z Fabie a vnějšek z VW Polo? Na Fabku je přístrojovka za rozumný peníz. Za případné rady díky. Roman
Září 13, 200619 r vnitrek stejny, plasty jine, svorkovnice stejne jako Fabia presne tak, rozobereš prehodiš plošak a zložiš. problem je že na pole su smerovky ine ako na fabii to znamena že na pole su na tom štitku smerovky vyznačene a na fabke je to len priesvitny štitok..neviem ako to bude vyzerať
Září 13, 200619 r ano mne to teraz svieti dosť odveci, skoro nevidim že blikam Upraveno Září 13, 200619 r od profor
Září 13, 200619 r ano mne to teraz svieti dosť odveci, skoro nevidim že blikam udelej pls foto tyhle desky ve fabiovym vnitrku
Září 14, 200619 r tak to vystrihni a posun jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno
Září 14, 200619 r tak to vystrihni a posun jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno potom to nafoť jak si to rozoberal, ja som nemall odvahu na to, ale možno ked mi pošleš tie veci a budem to mať tozobrate dam ho do biela a asi tam vystrihnem z fabi budikov tiel priesvitne plošky a nalepim
Září 14, 200619 r do bila se ti to asi nepovede, je tam oranzova folie leda tam seknout bilou nebo cirou
Září 14, 200619 r tak to vystrihni a posun jinak moc fajne, ja se chystam zmenit podsviceni maxiku na cerveno teda ty mě dáváš, to bude pěkný, s červenýma ručičkama, ty mě dáváš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.