Přejít na obsah

repro+radio,

Doporučené příspěvky

Takze mam par blbych otazok (skusal som googel, ale nejsom s toho o moc mudrejsi )

mam par dni fabiu 1, a sice seriove repro su pocuvatelne, no nieje to ono + som zvyknuty na radio na usb a original symphony zere len cd :(

takze moje blbe otazky su

1: skoda symphony sa mi zda vyssie ako klasicke 1 din radia od inych vyrobcov, kde sa da zohnat nejaka krytka alebo nieco co zakryje vzniknutu medzeru?

2: ak vymenim radio, original kabelaz zvladne aj vykonnejsie radio a repraky?

3: ake najhlbsie reproduktory vojdu do prednych dveri ? (je mi jasne ze budem musiet zakupit podlozky )+ nakolko su vyskove pri klucke zadnych dveri, predpokldam ze su nutne komponente,?

vojdu tam tieto ?  http://www.magnat.de/sk/car-audio/reproduktory/reference-selection/reference-selection-216

4:ake najvacsie reproduktory dostanem za zadne sedadla? (myslim tam kde su umiestnene original repro, nie rezat do plata)

ide mi o to dat si tam nejaku decentnu hudbu, prerabat tapacir a polku dveri naozaj nemam chut :)

vdaka za rady.

Editováno: , autor: vladok
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je sice pekne ze ma zabije, no ked som dal do vyhladavania ci hlbka prednych repro, pripadne: original repro, nenaslo nic. co sa tyka krytiek je tu jedna tema na to, videl som ju, no je tam link len na nejaku cesku firmu, mna zaujima skor ogirinal krytka.

rozmer zadnych reprakov som tu na fore nenasiel nikde,  co nevylucuje ze som slepy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...