TraCker Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Zdravím vespolek. Měl jsem nehodu a servisák mi po opravě řekl, že se mu podařilo místo klasiky sehnat světlomety s čočkou. Zdá se mi ale, že svítí méně (slaběji), hlavně do stran. Je to klam nebo to tak opravdu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Sunektivni pocit , ale ano i ja to spozoroval. Proste to sviti jinak , nemas tam zrcadlo ktere to rozprasuje ale cocku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 keď si to mal rozbité tak si to mohol prerobiť na FL a tam sú už lepšie svetlá, myslím tie, ktoré majú šošovku plus dialkové parabolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 28. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2015 No měl jsem dost našponovaný rozpočet. A napadlo mě to až asi po týdnu, co auto bylo v servise. A už měli nakoupené díly... Ten FL čumák je mnohem hezčí. To je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Je , hlavne jak si k tomu daš Tour naraznicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 mne osobne príde klasický FL nárazník krajší, verzia TOUR sa potom ako keby hrá na RS a to bez kolies a zniženého podvozku neni vzhľadovo ono. No měl jsem dost našponovaný rozpočet. A napadlo mě to až asi po týdnu, co auto bylo v servise. A už měli nakoupené díly... Ten FL čumák je mnohem hezčí. To je fakt No škoda mohol si mať lepšie svetlá a krajší vzhľad. PS: ťukni ho ešte raz a potom to už vymeň za FL. (myslím to zo srandy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 28. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2015 No ten ´tukanec byl pro pojišťovnu totálka... Oprava s pár staršíma věcma vyšla na 92.000,- :-) Dle pojišťovny škoda 190.000,- Příště už raději nee :-) To bych už měnil vůz. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 za tú cenu by som kúpil druhú ojazdenú fabiu v slušnej výbave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TraCker Vloženo 28. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2015 no vidíš... já ty peníze dostal od pojiŠtovny... na autě je 85 tisíc najeto, čerstvě namontovaný plyn, rozvody, nějáké doplňky do interiéru.... pustit to se mi nevyplatilo.... raději jsem opravoval... pojišťovna to zlikvidovala za 145.000,- kolem padesáti se vydražilo auto a 90.000,- mi poslali... pro mě nejschůdnější cesta.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 to by som ani ja nechcel takto a k tomu ešte keď vieš že to auto nemá problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jechout Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Ahoj všem, rád bych položil konkrétní dotaz šitý na míru. Pročítal jsem si hodně o výměně světel ale nic nebylo přesně pro mě. Chtěl bych na svém autě ( škoda Fabia 2 Combi před Faceliftem) vyměnit klasické světlomety H4 za "černé světlomety" z Fabie Monte Carlo projektorové H7. Jde mi o to zda jsou velikostně stejná, zda je blbě řečeno nacpu do své Fabie před FL. Je mi jasné že to nebude jen o výměně světel ale i o nějaké elektrice, ale moc nemám ponětí co bych pro to musel udělat, poprosím o radu. nebo návod jako pro hlupáka P.S. kdyby jste někdo věděl o někom kdo právě světla z monte carla prodává budu rád za kontakt nebo popřípadě web kde je prodávají za rozumnou cenu Jen Vás poprosím, vím že se na tohle možná už někdo ptal, ale ať jsem hledal jak jsem hledal, i ve vláknu o výměně h4 za h7 jsem nenašel příklad s monte carlem + se záměnou světel před FL a po FL. Děkuji krásný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Pawouk nejdřiv zabije Tebe a pak mě že Ti vubec odpovidam , bo to same se tu rešilo pred tydnem. Takze... Pokud chces na F2 predface s puvodnimi H4 , svetla z F2 face monte H7 potrebujes : Svetla Naraznik Kapotu Pak tam jsou takove plastove uchyty narazniku Pokud chces i mlhovky tak i ty To vse vymenit Elektricky potrebujes propojit kontakt v lucassu , jednodse premostit piny ze svetelne houkacky na dalku . Pawouku muzes to uzavrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jechout Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 (editace) OHH tak to jsou celkem rozsáhlé úpravy a neexistuje možnost jak mít tak hezké světla "zatmavené" jako monte carlo na těch origo h4 ? .. líbí se mi že jsou černé .. + co zadní světla ? Ty jsou rozměrově také jiná u před a po face ? Editováno: 4. Březen 2015, autor: Jechout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosss20320 Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 "Rozlepit"- rozrezať, nastriekať a zlepiť. Zadne svetla su rovnaké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Zadni svetla face predface jsou identicka . Predni H4 predface moc nezaceenis , nemas pomalu co , je tam spousta cinne plochy. H7 rozlepit , necinne plochy zacernit a zas slepit. Elektryka stejna jako v mem predhozim prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Víš kde se to řešilo? Zatím to jen přesunu do Exteriéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 Budu na pc tak to najdu , ale mam dojem ze to bylo u dvojkovych fabii a roomu v tematu projektorova svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Březen 2015 Sdílet Vloženo 5. Březen 2015 (editace) jozzi : Vražda sa nakoniec nekonala. Editováno: 5. Březen 2015, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Roomster 2009 dnes som sa odhodlal vyhodiť čočkove a dal som H4 svetla. Večer som to bol vyskušať a svieti to o moc lepšie aj do stran. Prosim presunuť ak som to zaradil špatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 (editace) Prosím o radu nikde jsem se nedočetl jak na to .Potřebuji vyměnit pravý světlo roomster 2006-2007 čočky za nový -nejde mi naklápění . Prosím musím úplně vyndat nárazník přední nebo stačí jen někde povolit a jak ? To světlo asi drží na 3 šroubech nebo víc a jinak se tam asi nedostanu a nevyndám ho kvůli nárazníku jako u fabie l tam je to jednodužší a hlavně na internetu je o tom dost ale na fabii ll a roomstra ne . Editováno: 16. Červenec 2018, autor: standa 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 skús Dielenskú príručku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomino Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 On 10/19/2017 at 12:21 AM, hubo44 said: Roomster 2009 dnes som sa odhodlal vyhodiť čočkove a dal som H4 svetla. Večer som to bol vyskušať a svieti to o moc lepšie aj do stran. Prosim presunuť ak som to zaradil špatne. Zdravím. Neviem, či je to ešte aktuálne, ale chcem s spýtať, či pri výmene H7 za H4 sú nutné nejaké úpravy, prípadne či treba dokúpiť nejakú redukciu kvôli kabeláži alebo tie svetlá stačí vymeniť a kabeláž bude pasovať. Ďakujem za odpoveď. Tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reverendLuciferJohns Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 V 19. 10. 2017 na 0:21, hubo44 napsal: Roomster 2009 dnes som sa odhodlal vyhodiť čočkove a dal som H4 svetla. Večer som to bol vyskušať a svieti to o moc lepšie aj do stran. Prosim presunuť ak som to zaradil špatne. jak jsi vyřešil elektriku, nějaký návod či rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.