Jirka_jirka Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Ahojte, už si nevím rady, tak zkouším zda-li by mi tady někdo neporadil. Na kamarádově Octavii se mi za jízdy začala objevovat kontrolka chceck engine. Pořád to mělo souvislost s první lambda sondou, nevím teď přesně kod chyby, ale bylo to vždy řada 1 sonda 1 bez aktivity sporadická, Samozřejmě jsem několikrát sledoval jak lambda chodí, chodila hrozně málo od 0,040 - 0,045, občas se chytla a fungovala klasicky od 0,x00 - 0,x00. Docela se i zvedla spotřeba. Tzn, jsem usoudil, že už to asi bude mít za sebou a koupil novou originální. Po výměně to fungovalo asi dva dny a dnes zase ten samý problém. Zase chodí v setiných místech, místo desetiných a rozsvicuje kontrolku. Občas se to chytne a jede to, ale po chvíli jízdy se rozsvití chcech engine.. Kontroloval jsem zespodu i kabely, jestli třeba v zásuvce někde není chyba, ale na nic jsem nepřišel. Vyměnil jsem ještě nové svíčky a zapalovací kabely. Bohužel problém s lambda sondou furt přetrvává. Spotřeba zatím nevím, musel jsem auto vrátit, aby mohl kamarád jezdit. Má někdo nějáký tip? Díky moc. Už jsem našel i foto z Vagu (Ten snímač už je vyměněný) :-) http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=614257316607 Editováno: 7. Březen 2015, autor: Jirka_jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.