Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jsi přepadnul nějaké elektro? :kol-48:

Jiste a nastesti mi poslali i maleho cinana na montaz , tedka je zavreny ve skrini a basti ryzi z pytliku :D

Dneska přišel balíček s mňamkou pro auta ;) takže můžeme jet na servisní prohlídku k soudruhům do Škodovky...

10996802_10204844094920962_1490552654852

• Autor

To maš na smaženi ? :D

Fůů :D tak to nevím :D no přímo doma na baráku to bychom zastavěli tak celou ulici :D Jako špatné by to nebylo :) Ale nevím nevím :/

Tak složíme zálohu na grillfest :D Aby doma nevzniklo škoda pohoršení :D Tak kolik vybíráš, na grilovačku a kde a kdy máme dorazit ? :D

To maš na smaženi ? :D

Hranolky a smažák :D :D :D

• Autor

Kluci a vite ze takovou vikendovou grilovacku si nuzem dopřát :) fajny autokemp a jsme jako v ráji :)

Který myslíš Jozzi? Já jsem klidně pro!

Souhlasil bych taky :)

• Autor

Ja osobne mam rad ten ve frenu , krasne , ciste , blizko :D

V Bohumíně postavíme stany u Odry :D Nebo u Kalichu? :D 

• Autor

To muzem rovnou na hlucin :D

:D

Prosím tě hlavně ať mám volno :D a zliskám se sváma taky :D

• Autor

To se klidne domluvime na sraze :)

Filipe zena neridi ?

Upraveno od jozzi

Když dostane klíče a důvěru tak musí :D pokud chce domů :D ale nic nemění na tom ta šichta :D Když je šichta ani žena nepomůže :-(

• Autor

Tak to potom jedine pesky :D

Chlapi otázka, řešili jste tu to Bolero. Fotr má Amundsena a to Bolero se mu celkem zamlouvá z důvodu dostupnosti map apod. Vleze se Bolerko místo Amundsena?...Pokud ne umí už někdo nahrát nebo sehnat mapy do Amundsena? Dikes za něj. :)

Tak to potom jedine pesky :D

To zase neřeší problém foukání na vrátnici :D. Ale uvidíme rád bych sednul. Posledně jste mi nějak přirostli k srdci. :D :D :D :D Baba dokonce nenadává, že furt řeším motorky :D už nadává, že furt řeším Škodovky :D

Jo Jozzi ten problém řeší dovolená sem zapoměl dodat. :D

Upraveno od filippatrik

Však by se zůstalo přes noc ne?

Motorky jsou dobre ale skodovky jsou daaaleko lepsi.

Bolero a amundsen jsou velikostne stejne. A co se tyce map na amundsen jdou sehnat normalne kdekoliv na bazarech a tak. Akorat na amundsen + to je problem s mapama jen oficialne.

• Autor

Autokemp jedine přes noc :D

Hele napadl ne kemp ve vrbne pod pradedem , a spanilka na praděd :)

Bolero nemam navi , to až columbus :)

Navi ma i amundsen.

Fotrik má to Amundsen + a právě,že byť koupil předáděčku prvního Rapida co byl v Čr ve FM tuším přijel z výstavy ze Splitu. Ten červenej co tam byl chvilku v Sedlištích. Tak ho sere, že mapy stojí cca 5litru, na SD kartě. Žádné aktualizace nic, nikdo to neumí hecknout zatím teda nevím. Když to vemu a koupím navigaci od Garminu za 10 litru. Jako, že ji fakt mám doma a mám taky doživotní aktualizace. Tak trochu úlet. Vyjádření Škodovky po stěžování bylo budeme to řešit. :D A tím to bylo ukončeno. A na Bolero právě sem na netu už mnohokrát na mapy narazil.

Co si o tom myslíte? Dikes

PS: sraz kdekoliv a kdykoliv :) Když budu moct přijedu.

To můžeme rovnou zajet na Fatru ;) znám luxusní kemp a případně výšlapek by taky nebyl marný...

• Autor

No myslím si o tom to ze do bolera zaboha mapy nedostanes a pokud jo tak netusim k čemu budou dobre :D

• Autor

To můžeme rovnou zajet na Fatru ;) znám luxusní kemp a případně výšlapek by taky nebyl marný...

ty a jak já půjdu s kočarem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.